43

Анонимен

преди 1 година

До СкарлетНапълно сте прав. Самият Хари признава, че през последните 6 години ( което съвпада с връзката му с Меган маркъл ), отношенията с неговите близки са влошени. Не случайно собственият й баща ( който не е погледнала), изказа предположение, че тя ще превърне кралското семейство в waltmart. И аз се чудя, защо са всички тези бомбени атаки срещу RF? Направо е ужасяващо и шизофренно. Нормални хора няма да го направят.

42

Иванчо

преди 1 година

Това мекотело Хари, сътвори и международен (дипломатичен) скандал с талибаните!Сега , какви терористични действия ги чакат англичаните, не ми се мисли!Ще гонят и Хари и цялото му семейство до край!Нещастно тъпо мекотело, родено принц!Предаде държавата си!11611

41

Скарлет

преди 1 година

Докато Маркъл не влезе в кралското семейство и не започна да си показва меркантилната душица, не бях расист!

40

Брекзит-Мегзит

преди 1 година

Замая му главата Мег и следва крах на монархията. Наглосаксонци сър.

39

до 30

преди 1 година

вероятно за девстеността на мег ще научим част 2. to be continued...

38

х

преди 1 година

когато сам си плюеш на фасона, това никой друг не може да ти го направи. такъв е и примерът с харито. с тези своводни излияния, се првърна от принц в магаре.

37

Анонимен

преди 1 година

Приятелки на сукубата бяха споделили, че тая била тръгнала на лов за съпруг и в капана паднал ХаритУ. Уилям просто е предупредил брат си да не бърза, първо да се опознаят с напористата жена, ама глупчо се засегнал. Оная сигурно е умряла от страх, че ще изпусне златната кокошка и 100% още тогава е извадила картата с расизма. Иначе самата тя, в портфолиото си като актриса е записала - азиатски черти, а не африкански. И изведнъж се сети, че е "чернокожа" - няма такова лицемерие!

36

Знаещ

преди 1 година

Мулатката му промива мозъка. Скандална беше женитбата му с разведена цветнокожа.

35

Анонимен

преди 1 година

От ПП да не е Хари?

34

Анонимен

преди 1 година

Много се изложи това момче. Сам си би шута. И един панд не бих дал за мемоарите му, Кото разкриват шизофренното му поведение и личност. Пъчи се, че по рождение е принц, използва институцията максимално за облаги, и в същото време я мрази и оплюва максимално. Явно и съпругата му споделя същите ценности, подкрепяйки го в тези долнопробни и жалки изяви.

33

Хари Харалампиев

преди 1 година

Да не го сполети и него някой инцидент в подлез с папараци както Даяна.

32

Анонимен

преди 1 година

Къде принц е този рижав никаквец, принц! Да ги такоам у принцовете и принцесите-изродена немско-френска ***.

31

Анонимен

преди 1 година

Аз за това как Меган си е загубила девствеността ми е по-важно - За този грозник дори се учудвам че някоя му е вързала , ама това ще е или по поръчка на баба му или на МИ6 , защото ако не беше "принц" още щеше да се търкаля пиян по кюшетата на кръчмите в Английската кал !

30

Анонимен

преди 1 година

Тоя откак му спряха кранчето е готов и на баба си фатините гашТи да изкара само и само да изкара някой долар. Не съм фен на кралската фамилия още по малко на Чарлз и майка му, но поведението на тоя сопполанко не просто не е мъжко,Ами направо е жалко.Все едно аз ида при комшията и да кажа"ако ме черпиш една бира с цигара,щИ кажа тате как преби баба"Супер жалкко и разглезено същество се оказа тоя, а за капак накрая и църнната ще го зареже розовия льольо.За какво и е?!Вече не е принц, а и пари няма

29

Анонимен

преди 1 година

Добре, че съвестта проговори в принц Хари, та да се видят особеностите на наглосаксонците. Само се чудя дали не е подхлъзнат, зада може презокенаските им приятели да бутнат и тази монархия? Който е учил българска история знае, че инглизите никога не са ни помагали и за наш ужас сега сме с тях.. Сложиха мариотентни правителства, изнасят българското злато, народа ни е до просешка тояга, младежта изпростява, частния бизнес е на ръба и т.н.

28

Куин Лилибет

преди 1 година

Хенри Маунтбатен, аз колко пъти ти казвах, че черните са само за онождане, не да ми ги водиш тук да им давам от диадемите ми и от снизходителността ми. Хенри, Хенри,не ставаш мойто момче...

27

Анонимен

преди 1 година

Стара българска поговорка гласи; Питай за умния. Глупавият сам се показва. В конкретният случай нещо такова. Като добавим и треската за злато на Хари и меган, на всяка цена, без подбиране на средствата.

26

Анонимен

преди 1 година

За да си крал , трябва да си авторитет. Да си пример и в личния си живот . Принц Чарлз губи , защото не беше за пример в семейния си начин на живот. Децата не бяха негов приоритет. Той изпълняваше нареждания на кралица Елизабет. Тя имаше авторитет. Силна личност , която не се забърка в любовни истории , които биха застрашили короната.

25

Анонимен

преди 1 година

Отдавна не ми се слуша нито за Чарлз, нито за Камила, нито за Андрю. Хора случайно родили се на това място в това време. Чарлз и Камила простеят. Елизабет и Даяна са върха!

24

Анонимен

преди 1 година

С това държание и поведение този безделник заслужава да му отнемат всички титли, заслужава само презрение.