199

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИ според тебе какво е комунистически режим ? Защото в Русия е по-див капитализъм и от любимия на всички ФАЩ

198

Анонимен

преди 1 година

До ХХХТози санкций ? римски император ли е ?

197

Анонимен

преди 1 година

Ама, че заглавие.Тоя нали не прие примирието, какво иска той да стреля, а руснаците да мълчат.

196

...

преди 1 година

Ми какво да се очаква! Все пак путин го е казъл това за примирието! Какво да очаваш от един тоталитартен диктатор освен ЛЪЖИ, ЛЪЖИ и пак ЛЪЖИ!!!??? Няма нищо изненадващо тука!!!!

195

Анонимен

преди 1 година

и каква е тази статия - самото Зеленско каза че не иска премирие, каза го по национална телевизия а сега да не би да обвинявате Русия пак. Питайте Зеленто ако имате въпроси

194

дедо Ташунко

преди 1 година

Свалете моля тези л.ъ.ж.и. Днес е вече девети, т.е. два дена след сключеното примирие. Боевете вървят от 42 часа насам, а вие говорите за нарушено примирие.

193

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТОЯ ФАШИСТ И СЛУГА НА С.А.Щ. НЯМА ДА ИМА ВРЕМЕ ДА НАЛАГА "САНКЦИИ" . ДО ДНИ УКРАИНА НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА,Е.С. ЩЕ СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ СВЕТОВНИЯТ ТЕРОРИСТ И САТРАП С.А.Щ.ТВОЯТА СЪДБА ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ Е ТРАГИЧНА.

192

ДоЛора 221

преди 1 година

Целият свят е само във главата ти, въобръжаем свят. Такива като теб се мислят за целият свят, за център на вселената. Потърси помощ.

191

Анонимен

преди 1 година

Зелен ***,нали ти отхвърли предложението за спиране на огъня!!! Мало.умен ли си или бавноразвиващ.

190

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на войната в Украйна е, че най-накрая лъсна грозното, античовешко лице на комунистическия режим в Кремъл. Сега вече и най-неинформирания селянин знае за какви 'хора' в Кремъл иде реч. Отреп*ките продължават да гласуват за Възраждане, нo русофилството в България (така грижливо насаждано от комунистическия режим) се стопи след началото на войната.

189

Анонимен

преди 1 година

Картелна война за продавачи на ресурси САЩ-Русия на територията Украйна. .

188

Зе

преди 1 година

Зелю е пътник. Националистите ще му видят сметката, като изгуби войната.

187

Альоша

преди 1 година

Няма Русия няма Славиани това е просто една фалшива Хазарска Илюзия ! На такива илюзии думата нищо не струва нито на хартия нито и с печат! А това да констатираш днес фалшив лидер на подобно злокачественно образование е леко казано ; закъсняла и мърлява реакция.

186

Хасан

преди 1 година

Русофилите сте болни хора. Не се чудете защо не ви върви в живота.... Злобни и неадекватни с подкрепа за дявола.

185

съвет

преди 1 година

Зелка сдайся

184

КуКлус

преди 1 година

Няма небе няма земя ......Зеленски коли и беси ! Човека на ЦРУ !

183

ХХХ

преди 1 година

Зеленски започва да налага световни санкций ! Скоро Зеленски ще обезглави България от санкции .....защо не пращаме жива сила .......защо дремем докато той си пие уйскито .....! Санкции до дупка брат ! Никакъв шенген никакви 5 лв ! Зеленсли каза !

182

Лора

преди 1 година

Целия свят е с Украйна. Скоро злото ще бъде победено.

181

Ха ха

преди 1 година

Никой не желае да му превземат фашисти държавата и демокрацията. Да дойде един диктатор и да ви унищожи. Украйна ще смаже смешните без аналогови фашисти.

180

така......така

преди 1 година

Зеленски постигна уникални резултати в унищожаването на Украйна. Той успя да намали населението на Украйна до нивото отпреди сто години, да постави страната в робство на Запада и да лиши съгражданите си от елементарните блага на цивилизацията. Какви други "успехи" могат да му се припишат?