32

Анонимен

преди 1 година

Вица на годината:*Топъл ноември - новото нормално, градусите в Европа скочили с 0,59 за 10 години!* как измериха 0,59 разлика за10 години!, че то статистическата грешка е по голяма! Няма старо, няма ново нормално, колкото и да се иска на някои, особено на зеленките! Природата си знае работата, времето е такова, каквото трябва да бъде!

31

до един "умник&

преди 1 година

Не вярвам да си чел много стари книги, щото тогава би научил правописа и нямаше да правиш издънки като "със вода" или пък "със огън".

30

Анонимен

преди 1 година

Поредната спонсорира пропагандистическа статия. Всяка година която няма толкова много сняг ги пишете тия глупости. А миналата година когато имаше много сняг и студ мълчахте. Човекът каквото и да прави не може повлияе на климата. Всичко това се прави с цел да ни се ограничат правата както стана последните 2 години.

29

До 20

преди 1 година

Сега феновете на Копейкин ще ти кажат, че не си прав и как глобалното затопляне е една лъжа. :)

28

Риторичен въпрос:

преди 1 година

Сащисаните да най-големия замърсител на климата,доказано,с най-голяма вина за т нар глобално затопляне.Нека затворят Кока Кола,МакДоналдс,военната,автомобилна и космическа индустрия,свръх производството на пластмаса,пракратят добива на шистов газ и свърхпроизводството на лекарства,ковид вакси и пластмаса и изхвърлянето им в реките и моретата, както и да се осъдят и затворят зеленоидните глобалисти и т нар глобално затопляне ще изчезне :) Въздуха ще е по-чист, а температурите - нормални!

27

до 30

преди 1 година

Само не разбирам кой те кара да им използваш услугите. Никой. Иначе си прав- 350м2 къща отопляваме месечно с има-няма 180лв. на ток.

26

Анонимен

преди 1 година

Ноември е есен и трябва да е топло. Не ми харесва от бермудите да обличаме палтата, трябва да има прехпд, както бе през 22-ра.

25

Анонимен

преди 1 година

По сметките на топлофикация е як студ. Тези са абсолютни обирджии. Ползваш не ползваш плащаш, до кога ще се търпи това. Хората който ползват други начини за отопление в апартамента, кой им плаща тази измислица, че греят стените на съседите, а изключените апартаменти как топлят съседите. Чист обир с разрешение на властта.

24

Основи на Екологията

преди 1 година

Щом популацията расте, значи глобалното затопляне се отразява благотворно на екосистемата.

23

Милиардер

преди 1 година

Тези продължават да си живеят през ноември на миналата година. Като българнките депутати и бюджетници със старите си бюджети. Честита да им е Новата 2023 г. На мен вече ми я честитиха. Но не и известния като зелен чорап генерал.

22

Анонимен

преди 1 година

О, каква изненада, че Европа излиза от "малкия ледников период" започнал през 14-16век и за който учените знаят от дълго, дълго време!

21

do 16

преди 1 година

Значи преди да се правите на интересни може да се запознаете с разликата между глобална темепратура и регионална такава. Този половин градус не значи, че ако е било 25 градуса сега ще е 25.5. Големи сте капацитети ... пълна трагедия сте.

20

Анонимен

преди 1 година

Къв ноември бе, сега е януари.

19

АнонимеН

преди 1 година

До силно загрижЕна/ БАЛАМОСВА ТЕ- след 2100 година, океаните ще бъдат по-киселинни отколкото са били преди 14 милиона години, когато планетата е била по-топла средно с 3 градуса по Целзий и нивата на CO2 са били по-високи, отколкото са днес./ В СТАТИЯТА ПИШЕ, ЧЕ СЛЕД 2100 ГОДИНИ ОКЕАНИТЕ КАТО СТАНАТ ПО КИСЕЛИННИ ТА ГОЛЯМ ПРАЗ :D НИЕ ТУК Я ИЗБУТАМЕ ОЩЕ 50 ГОДИНИ ПА ШЕ ГО МИСЛИМЕ ЗА СЛЕД 2100 ГОДИНИ :D

18

силно загрижЕна

преди 1 година

До Анонимен 20 Кога ще е това НА КРАЯ?

17

силно притСнена

преди 1 година

Да, но някакси се усеща като, че е с 0,60...............!

16

Анонимен

преди 1 година

Има много неща които не ви казват. Покачващите се температури са само една малка част от глобалния проблем. Освен че се затопля атмосферата се променя и съотношението на газовете в нея. Увеличава се въглеродния диоксид и намалява кислородът. От това се увеличава и киселинността на световния океан които пък пряко влияе на атмосферата. Океана произвежда над 70% от кислорода който дишаме. Останалото е от дърветата които ние така усилено изсичаме. Накрая ще се задушим.

15

Анонимен

преди 1 година

В старите книги е написано. Предишната развита глобална цивилизация е била унищожена със вода. Следващата (нашата) ще бъде унищожена със огън.

14

Xaxa

преди 1 година

Сатанистите и техния слугинаж - "медиите" им също така пропускат да ни кажат какви студове има в монента в САЩ и Канада, и те явно да породени от "глобалното затопляне", ахахахахаха.

13

Xaxa

преди 1 година

Ооооо, цял половин градус за 10 години и всъщност 0 градуса за последните 100 години, което така наречената "медия" днес бг ни спестява като информация. Ето така се прави пропаганда за измисленото "глобално затопляне" и още по-измислените "климатични промени" заради които сатанистите се канят да правят климатични локдауни.