9

Глас от тъдява

преди 1 година

Лотарията е сред най-хитрите начини да гърбят обикновените хора. В Испания държавата най нагло прибира процент от постъпленията и после още 20% от печалбите. Обаче хората ще се избият да купуват билети от по 20 кинта....

8

Анонимен

преди 1 година

Тук сме дребни риби, главно бързи кредити които отиват после за онлайн залагания които благодарение на Радев и ПП изживяват нов бум понеже на хората само надеждата им остана и то не на всеки.

7

Питанка

преди 1 година

Добре има натрупване, но интересно къде отиват после печалбите? Имаше някаква прозрачност, при печалби до четвърт милион, но когато е повече, всичко се покрива. За мен извода е един- нагласена работа, и парите си отиват при собствениците на лотарията.

6

RPG

преди 1 година

И двете опции ме устройват.

5

Анонимен

преди 1 година

Колкото руското БВП!

4

Икономист

преди 1 година

20-те хиляди лева съм ги виждал в края на миналия век. А той си беше двайсетия. Честио на тези от БНБ, които не искаха за ме пуснат да им разгледам сградата. Между впрочем, тя не е тяхна бащиния, а съм им я разглеждав през 90 г., дебек преди около 30. При това, не съэмо съм я раглеждал, но и си обменях левчетата. Скоро ще отида отново там, а пък ако ме пуснат, ще си обменя жълтите стотинки за евра. Честита да им Новата г. на финансистите.

3

в клоаката джакподЪ

преди 1 година

е квас и самовар Фтора употреба.

2

Анонимен

преди 1 година

Хайде всички русофоби да отиват в краварника, току виж го спечелят този джакпот. И да не се връщат в България.

1

Американец

преди 1 година

Трябва да се уточни, че реално се вземат около 40-45% от тази сума защото се изчислява въз основа на изплащания за 20 години и се удържат и данъци в зависимост от съответния щат.