27

Депутатин

преди 1 година

Защото от такива що търчат чак си чупят краката да гласуват стигнахме до тук .

26

Анонимен

преди 1 година

По.добре да няма правителство. Време е за избори. Кирчо и Косорчо да заминават от където са дошли, Боце в затвора, Ристю да върви в САЩ да играе за джакпота и тук ще се поразчисти.

25

Анонимен

преди 1 година

Президентът ако има дупе да даде мандата на ДПС ще е интересно и поучително, но този уставен "стратег" едва ли ще рискува. Политическия цирк продължава, държавата затъва. Само да знаят какво да си купят с окрадените, български пари и богатства

24

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че е време да стягате куфарите и кой крал, крал, кой блял, блял, но не заминал ли ще го чака закона. Много безобразия сътворихте и много злоупотреби, безхаберно разсипахте икономиката, енергетиката, бизнеса (без приятелско, клиентски ви) в България

23

Объркал се

преди 1 година

До Анонимен: "американските слуги герб и пп са получили иструкци да направят правителство с третия слуга дб- пак требе да прокарат някоя голяма га-дост за нашия народ" -______ - да, обаче НЕ, защото руските слуги ще имат думата идущата седмица!

22

Хахаха

преди 1 година

Да ама радев ще го даде пак на комунистите Защото иска да управлява още. Герб за разлика от ДБ и ПП никога няма да се съгласят с бсп. Имат партийно решение за това Изборите са сигурни.

21

Rr

преди 1 година

А аз мисля, че е крайно време да се скриете завинаги-лъжци и некадърници.

20

баба мара

преди 1 година

стига с това мислене избори до дупка докато се изчистим от такива като вас

19

Анонимен

преди 1 година

Защо не ходите на избори, а само критикувате?

18

Анонимен

преди 1 година

. . . посочи депутатът . . . А щеше по добре да звучи . . . посочи затворникът!

17

Щирлиц

преди 1 година

Още един американски парашутист,край нямат..

16

Антисоросоид

преди 1 година

Евреина знае нещо, докъде стигнахме евр..ейската мафия на евреина Сорос и сие да ни управляват, цсе едно сме овце в кошарата с вълците.

15

Анонимен

преди 1 година

Не се обиждайте ама тоя път журналистите са питали правилния човек- Даниел Лорер. Този е голям режисьор,знае всичко. И умело лъже .Този не е Асен и Киро . Симеон Дянков и Лорери и Паси са истинските играчи , всичко друго е бушони и пионки ! Държавата ви я крадат както си искат , без да имат обвинения в нищо.

14

Анонимен

преди 1 година

Правителството ще е дб, пп, герб,бв и подкрепата на дпс. Вярвайте на продажници и се надявайте нещо да се оправи.

13

Един Българин

преди 1 година

ДБ с герб е безумие. Та нали срещу тяхната мафия и главен прокурор се бореха. Ако направят правителство герб ще им дадат кмет на София за благодарност, но ще ограбят отново цялата държава и ще сложат пак техни кметове на останалите места с шменти-капели с хартиените бюлетини.

12

Анонимен

преди 1 година

американските слуги герб и пп са получили иструкци да направят правителство с третия слуга дб- пак требе да прокарат някоя голяма га-дост за нашия народ

11

Анонимен

преди 1 година

ДБ???? Как партията, която беше порязана преди един ден ще има шанс за каквото и да било? И защо за Бога си мислите че народа иска тия дето твърдят, че могат да донесат законност, но 8 месеца бяха съюзници и подкрепяха, оня дето сто пъти наруши Конституцията? Кой въобще ви шепне в ушенцето? ДБ се унищожиха с подкрепата си за Киро. Ако бяха истински радетели за законност, щяха да напуснат коалицията още в мига, когато Киро се изгаври с Конституцията.

10

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

С всичката си неизчерпаема любов към изстрадалото Българсмо Еврейство,си позволявам крайността да псувам всекинЕвреин Българсни,който итказва да се възкачи на Бългрската трибуна и открито разграничи разни псевдоевреи от ДОСТОЙНИТЕ ОРТОДОКСАЛНИ МЪДРИ ЕВРЕИ!!! Дядовците ми спасяваха от Сакскобурготският фашизъм Гордите от факта ,че са Евреи Българолюбци Чивешки Същества,а не някакви Лореровци с либерастки психо-травми неизлечими.Обипам великият Нетаня(х)у и го призовавам да отсъди кои са ЕВРЕИ!

9

Лорейн:

преди 1 година

"Мисля..." Хахахаха!

8

Анонимен

преди 1 година

Ало еврейчето -защо се опитахте да убиете така садистично Исус преди 2000 г ? И понеже не ви се отдаде така жестоко мразите християните ... Ти да не си въобразяваш че заради това ще ви простим и ще ви заобичаме ?