44

Да да

преди 1 година

Правилно! ГЕРБ да подкрепи ДБ! Нека Ристьо да стане министър и Гешев да разследва Кирчо и Кокорчо! Голям кеф ще да е! Нали вече им разследват далаверите! Ристьо с подкрепата на ГЕРБ ще ги довърши!

43

Уфцъ

преди 1 година

Ууууффф че толкова да сте плитки бе Диянчо в тоя Гроб, па то може ли? Ми веднъж стомна за вода, 2ри път стомна за вода и тая стомна я счупихте преди 2 години бре баба. Не видите ли че на вашето магаре всички номера и баба вече ги знае, и нема кой вече да ви се връзва в партньорство. Всички бегат от Гроб като дявол от тамян, хихихи :)

42

Гръм

преди 1 година

Делян Добрев е като Зеленски същото прасе а то се храни с помия.Боиковите *** олицетворение на злото фашисти

41

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ подкрепи ДБ при евентуален 3- ти мандат спирам да гласувам за ГЕРБ. Не искам да гласувам за Борисов, а да ми пробутвате Бойкикев и Гнома. Внимавайте, загубихте много хора заради бездействието си при платените протести през 2020 година, защото позволихте на шепа мръшляци да тормозят милиони с блокади. Ако се коалирате с ДБ ще загубите още повече привърженици.

40

Надблюдател

преди 1 година

Силен ход на ГЕРБ, който е насочен предимно към избирателите на ДБ! Знаят много добре, че Радев няма да им даде мандата, и са щедри в подкрепата! За разлика от Христо Иванов и Атанас Атанасов , които отказваха даже и да разговарят!

39

Обективен

преди 1 година

Цитат: Минималната заплата скочи с над 20% за последните 12 месеца, а това е повече от инфлацията.... Ето как ГЕРБ пак ни манипулират. Използват, че минималната заплата се вдигна чак от 1 април 2022, а не от 1 януари 2022. За две години минималната се повиши с тези 20%,, но инфлацията скочи с 25,5%. Обедняхме отново

38

БДЖ

преди 1 година

Айде, "младоженците"!!!!! Горчиво, Горчиво... Таз година "булка", догодина "люлка"! -))) Ей, докато не затрият държавата няма да съ спрат!

37

баба мара

преди 1 година

които праща оръжие на украина да заминава да се бие с русия избори до дупкадокато се изчистим от такива като вас тър-га-ши

36

Анонимен

преди 1 година

Ще отварят завод за ядливи депутатски вратовръзки .

35

Алекс

преди 1 година

Изглежда ГЕРБ,ДПС,Стефчо и ДБ ще вдигат сватба.

34

Анонимен

преди 1 година

А? И този бил на свобода. Нямаме правосъдие.

33

Нострадамус

преди 1 година

Правителство ще има само когато каже Коцето! Останалото е компилации на западните посолства!

32

Нострадамус

преди 1 година

Всички пробутват ДБ за третия мандат, защото знаят, че Радев ще го даде на другарката.

31

Анонимен

преди 1 година

Мача е решен вече, теотрото беше за пред плебеса. Задокеанските господари са избрали Дай България, без значение на мижавата подкрепа от едва 300 000 гласа на изборите. С гласовете на един голям столичен квартал ще управляват цялата страна

30

Ъхъ !

преди 1 година

ДБ с Пинокио могат да разчитат на ГЕРБ за третия мандат , но ГЕРБ тогава няма да може да разчита на гласоподавателите си !!! Ритуално самоубийство на ГЕРБ е точно да се сдружат с Пинокио и Гномео ! Време е да гласуваме за друга партия !

29

Анонимен

преди 1 година

До 27 " Смеха"! Ами точно защото Не желаем Герберско правителство затова ходим и ще ходим на избори,докато си Изберем друго бре Гербере!-:)))

28

Един Българин

преди 1 година

Деляне, толкова си пр о ст че не осъзнаваш че си противоречиш, че даже и на шефа ти. Тулу - път каза че трети чандат ще оодкрепи само с неговия министър-председател който и в работата си е некадърен. Сега пък няма да настоявате. Какво толкова ви харесва във властта че да подкрепяте ДБ? Да не са магистралните пари, които събориха ПП?

27

Анонимен

преди 1 година

Всъщност нека бъдем.честни, ДБ не може да обедини народа. Може само да доразкъса вече и без това фрагментиратия народ. Ако не се гласува доверие на някой обединител, направо да ходим на избори. ДБ не са обединители, по-скоро обратното. Има много неща, които харесвам в тях, то не и в тоя случай. А и след коалицията с ПП и БСП не е зле да се кротнат малко, че заприличаха на цветарки.

26

Анонимен

преди 1 година

Демек ДБ, ПП и ГЕРБ, и Корнелия за цвят. Е то ПП и ДБ заща пищяха кячато бесни против ГЕРБ? Че и семки и бонбонки хвърлиха. Свинските уши ще ги оставим на страна, те бяха за други.

25

Анонимен

преди 1 година

американските слуги герб и пп са получили иструкци да направят правителство с третия слуга дб- пак требе да прокарат някоя голяма га-дост за нашия народ