28

Анонимен

преди 1 година

До 31.... Дам това с врялата вода е пълна глупост- на един комшия дето го мързеше да стърже и поливаше с шишето изведнъж ХОП предния му джам изпука тихо и се появиха три пукнатини.Относно вратата дори и да я отвори с вряла вода, след минути така ще е замръзнала, че ще трябва да се отваря с козикрак.Уплътненията се мажат за да не замръзват,а ако още има някои коли без централно и се отключват с ключ, то метода е да нагрееш ключа с запалка и той като е горещ разтапя леда в ключалката.

27

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Масонското кирливо и комплексарко управлени е на света и в частност на Европа води до унищожение на Майка Пророда.Българите сме рожби на Балкана! Следователно България трябва да забрани на чужденци да транзитират с автомобили през територията ни.Всеки минава,изфекалва се и ние страдаме.Аз съм за обществрн държвен и оерфектен транспорт.Аз съм за забрана на частно притежание на автомобили.Аз съм за съд срещу всички държави производителки на простотията автомобил.Искам си Цветна и Горска България

26

Анонимен

преди 1 година

До 27... Много по лесно е да си намажеш обилно уплътненията на вратите с концентриран антифриз...

25

До 27

преди 1 година

Колега, не пиши дивотии някой ще вземе да го направи. Врялата вода ще спука я стъклото на вратата, я ще скапе уплътнението на вратата.

24

Пробвал

преди 1 година

Влизаш в Метро. Грабваш 2 литра от най-ефтината водка. Отваряш казанчето за вода което е 4 ри литра и доливаш към зимната течност за чистачки 2 литра водка. Размразява лед снегът се топи за секунди на -15. Няма грешка. Отчитам като недостатък че химията от водката втвърдява гумите до които се докосва след 2-3 години....Работи перфектно.

23

Бачи Кико

преди 1 година

С тия таблетки като ги разтворим може и да къпем бебето нали?!? С белина може да си избелваме зъбите, а ако двигателя ви харчи масло може да доливаме с олио. Хората на село може да използват употребена тоалетна хартия за разпалки в камината, а старите гуми пък са идеални за кюмбето..... Абе вие в тоА сайт хептен изтрещяхте - как ви ги раждат главите тия глупости?!?!

22

Ко&

преди 1 година

От АПИ да помислят за таблетки против замръзване и третиране на пътищата. Дори така ще ги почистват и дезинфектират.

21

Анонимен

преди 1 година

ако ви замръзне колата изливате една кана вряла вода с каната по вратата и вече може да си влезете. Даже и ключ няма да ви потрябва!!

20

И нещо за

преди 1 година

Възбуждане

19

Анонимен

преди 1 година

Що за глупости пишете бе неграмотни журнаглисти. Препаратите за съдомиялни машини са изключително силни основи! Проектирани са да работят в затворената среда на съдомиялната машина при съответното количество вода и температура. Свободното им разпръскване в природата и особено в градска среда едва ли е най-безопасното нещо.

18

Анонимен

преди 1 година

Тия таблетки даже стават и за ядене. Казват че лекуват много болести.

17

Анонимен

преди 1 година

Дребен плагиат.

16

До 16

преди 1 година

Ми взеха им пералните и те така

15

Майстор

преди 1 година

Потвърждавам, и аз слагам таблетки в резервоара и вдига пробега. Горе долу 2 таблетки на всяко зареждане на бензиностанция. Ако сте на нафта слагайте 3

14

Анонимен

преди 1 година

Ако ви е замръзнало стъклото го налагате с един чук и повече никога няма да замръзва! Гарантирам ви!!

13

Хахахаха

преди 1 година

Абе важното е че за пръв път от десетилетия насам зимата НЕ ни изненада, ама щото нямаше зима. Дотук добре се справят АПИ ама другата седмица като завали снега пак ще има оправдания, пак ще хълцат и мрънкат като двойкаджия на изпит.

12

ЛоШо

преди 1 година

Аз слагам таблетките и в багажника, така от 500л става 700л вместимост и побирам целия багаж.

11

Анонимен

преди 1 година

Това е украйнска техника, те и без това не мият и не перат

10

Анонимен

преди 1 година

един зъболекар раздаваше бяла халва на квартала,беше много щастлив после,оборотът му от коронки хвърчеше

9

Анонимен

преди 1 година

Аз и в резервоара с горивото слагам, вдигам пробега с 200 километра на едно зареждане.