14

Анонимен

преди 1 година

Ето на това му се казва представителна демокрация. Може да си част от политическа партия, но това не те обезличава да нямаш собствена позиция. Тука - под строй - а щом не гласуваш с вожда, вън от партията. И затова има няма 3-*** души дерибействат из България, и тримата с протекцията на мацква. Напоследък се присламчи и 4-ти, и той на софрата, вече не вдига юмруче, доволен е.

13

Някой към 3

преди 1 година

Тази Камала я избраха, че е един от новите четири тренда който налагат като световно богоизбрани......

12

Някой до 12

преди 1 година

Пази боже от Байдън на когото възлагах надежди и от Тръмп простия тиранин бизнесмен робовладелец тип Славчо, но с повече пари и власт. Амин. И там ще е мъка, а като се навързаха като черва до тук да командват и да се правят на шефове и света вода ненапита Господ да ни пази и закриля. Амин.

11

баба мара

преди 1 година

15 избор а ние 4 избори имаме мегдан за още избори докато се изчистим отбо-клу-ка няма разлика кои е избран и коя партия всички се назначават отвпк на сащ гледаите какво ще се гласува наи напред

10

ЦРУ

преди 1 година

Щом е така, ще трябва да почерпят. Избрали са си председател, за разлика от България, която все не може да си избире редовен министър председател.

9

Анонимен до АнонимеН

преди 1 година

Ами въобще не е маловажна новината но всеки с проблемите си всеки вижда заплаха ако спечелят републиканците а те спечелиха мнозинството де. Такива като теб виждат заплаха, че може да секнат паричките да пишете простотии. Байдън го е страх, да не му изкарат кирливите ризи в Украйна както и на сина му. А за нормалните хора това е лъч надежда, че доброто ще възтържествува. Само Тръмп може да накара Русия да преговаря а на Украйна ще и бъде заповядано. Спират и помощите и на 3 ден всичко свършва.

8

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН Не са маловажни! Всеки трябва да си направи извода - Циркаджийницата е навсякъде на Запад от България.

7

АнонимеН

преди 1 година

ТОЯ САЙТ ТОТАЛНО ПРОПАДНА ЩОМ ПУБЛИКУВА ТОЛКОВА МАЛОВАЖНИ НОВИНИ!

6

Коментатор

преди 1 година

До Анонимен-явно ти липсват новини от Отечествен Фронт, Работническо Дело и Народна Младеж.

5

Ти да видиш..

преди 1 година

Малеее , дали и ние няма да изберем правителство на 15-тия опит.

4

БАНко

преди 1 година

ХОРАТА ОТ ГРУПАТА НА ТРЪМП ВЛЯЗОХА В КОМИСИИТЕ ОПРЕДЕЛЯЩИ ПОЛИТИКАТА НА АМЕРИКА !!! ЗАТОВА БЕШЕ ИЗБРАН МАККАРТИ !!! СЕГА БАЙДЪНЧОВЦИ НЕ МОГАТ ДА СТРЕЛЯТ КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕ БАЙДЪНЧО ПО СВЕТА !!!

3

Анонимен

преди 1 година

Koнфegepaциятa щe noбegи!

2

Някой

преди 1 година

Като знае на кого да плаща, ще го избират постоянно.

1

Вежди ефенди:

преди 1 година

И мен така ме избраха...