25

3M

преди 1 година

защо ни показвате това нещо Цв.Цв!? Кой има нужда от него?!

24

северозапад

преди 1 година

Чудя се този Цецо от къде извади главата си като крепеше с памук кратуните на Боко ,а накрая го изрита защото е лъжец и мошеник ,сега акъл дава и оценява .Физкултурника не знае ли ,че два пъти женена мома девица не става и никой не му вярва.

23

Анонимен

преди 1 година

Всичко на тази Земя има начало развитие и Край.Дали ще бъде Хепи или тъжен зависи от това как е протекло развитието.ГЕРБ просто на края изтърва нещата.Както е казано един човек можеш да го лъжеш цял живот,Всички хора можеш да ги излъжеш веднъж но всички хора не можеш вечно да ги лъжеш.Чекмеджета,магистрали минало на лидерите на ГЕРБ смъкнаха маската и нещата лъснаха.Каквото и да правят каквато и еквилибристика да осъществяват ГЕРБ ако не смени управление,посока е пътник.Минало

22

гербер

преди 1 година

До Анонимен 20 Ей,много ви бърка тоя Герб,бе!Интересно ако го нямаше Герб с кого щяхте да се бършете за вопиющата си некадърност!?Герб крадяли,така ли!?Ами създават и като остане нещо го прибират,няма да го оставят на леваците да папкат на готово я!Така че не бързайте разни кокорчовци и кирета да лапате,първо трябва да създадете нещо!А дотогава правете като вятъра за самодисциплина!ха-ха-ха

21

Анонимен

преди 1 година

Ако ДБ и ПП искат да изгонят ГЕРБ от София , трябва да изгонят Лукойл от България , за да не ги финансира В.Златев за изборите ,с когото Боци играеше карти !

20

А ти кой беше,

преди 1 година

агент Цеци?!? "В Русия съм,в Русия съм...". До онзи ден целува к0ра на Буци,сега републикандьо го играеш! Една и съща тиня сте всичките пребоядисани сини,жълти,червени,зелени абревиатури - карикатури! От 9млн българи останахме 6млн! Демократичен преход било...Към отвъдното ли,пр0дажници!!!

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "...ДБ не са от ЕНП, ДСБ са от ЕНП." -___- Така е! ДСБ няма работа в ДБ! Добър ход е присъединяването на ДСБ за да се получи формацията ГЕРБ-СДС-ДСБ!

18

Анонимен

преди 1 година

ДБ няма да се подадат на натиска на герб, иначе изчезват от политиката.

17

Ха ха ха

преди 1 година

Каква зверска атака на хартията....ха ха ха. Зверска атака с ултиматуми имаше от ПП кирчо-кода!!!! На пролет ще разберете защо!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Зверската атака на хартиената коалиция срещу ПП още от първия ден на създаването им говори само за едно: трябва масово да се гласува за ПП и ДБ, защото мафията, създадена от ДС, политически представлявана от ДПС БСП и ГЕРБ, подпомагана от политически патерици като ИТН и т.н., в лицето на ПП и ДБ вижда заплаха за себе си.

15

Анонимен

преди 1 година

Зверската атака на хартиената коалиция срещу ПП още от първия ден на създаването им говори само за едно: трябва масово да се гласува за ПП и ДБ, защото мафията, създадена от ДС, политически представлявана от ДПС БСП и ГЕРБ, подпомогна от политически патерици като ИТН и т.н., в лицето на ПП и ДБ вижда заплаха за себе си.

14

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСпоред мен, ДСБ не са чак такава лоша партия, каквито ги изкарват непрекъснато, заради прегрешенията им в миналото. А ДБ не са от ЕНП, ДСБ са от ЕНП.

13

Анонимен

преди 1 година

ДБ има интерес да увеличи доверието на избирателите. ПП не е по аршина на ДБ! В ДБ има едни "зелени", които внасят смущение в приоритетите на ДСБ, завъртайки я доста вляво! В отношението на ГЕРБ към ДБ има резон, понеже са от една идейна група в ЕП- ЕНП!

12

пришълеца

преди 1 година

Всичко се развива нормално и по план, тюфл*к:))))

11

Анонимен

преди 1 година

Ти енергиен експерт ли си, че се изказваш за енергетика? Та ти дори не си българин, а влах и си шпионин на чужда държава, мазнейки се и прокарвайки чужди интереси, които противоречат на българските интереси и вредят на България!

10

Анонимен

преди 1 година

Нещо друго няма ли какво да говориш, освен да вървиш срещу българския интерес? Писна ни от предатели, които не решават проблемите на населението, а вървят срещу интереса на България! Що не се оплачеш от Зеленски, че и украинците получват руска газ, хм?

9

Анонимен

преди 1 година

8 Броеници употребяват и християните, невеж. Особено католиците. Виж, при мюсюлманите броеницата се използва масово.

8

Анонимен

преди 1 година

1 Няма нужда някой да оплюва ПП, те сами се закопаха с гафовете ипростотиите си. Като се изпокараха с бивши коалиционни партньори, то видяхме кирливите им ризи.

7

Диана

преди 1 година

До Лена-хиена...Нещастно БСПарско отроче - виж името й / не е българско, а руско/ е тази Лена..Още малко и ще ме разплаче, значи...И е оценена на пазара - Кирчо каза че струвала повече от всички за него, значи...Много е важна цената ти..Друг въпрос е, че оценителя не струва нищо по народната оценка, а от там и неговата безценна Ленка си получи заслуженото, явно...

6

Диана

преди 1 година

Кой го казва, а?...Не си гледат техните интереси, само слухтят и мърлят - БСП като БСП, колкото и да се преоблича в разни цветове...Много се страхуват от Герб тези хора...А това е добре - показва ясно кой кой е, значи..Крайно време е да махаме тези от.ка.ча.лки БСПари...