45

Анонимен

преди 1 година

ДА и затова тази държава ВИСИ буквално над пропастта точно на едно ВЪЖЕ ! За това пък обаче е ПЪЛНА с " проф, доц, научни сътрудници , експерти и още и още " - Все НОМЕНКЛАТУРНИ службички за ПАРИ и ПРЕВИЛЕГИИ и заети от всякакви селяци от кол и въже ! Като сте толкова велики , защо не се съберете научните ВСЕзнайковци и да създадете една партия , която да оправи страната - Ееее по-сладко и лесно е да се пребоядисваме и да си седите на хранилката безотговорно - нали !

44

Случаен минувач

преди 1 година

До Кирил и АсенКогато фашистите за първи път видели картината "Герника" на Пикасо, го попитали строго: Това ваша работа ли е? На което великият художник отговорил: НЕ, ВАША Е! Така че - колкото и да се напъвате да доказвате от ПП колко сте добри, инфлацията, която търпим, е ваша работа. Джемкорп е ваша работа. Вземането на огромни заеми е ваша работа. Изгонването на руските дипломати е ваша работа. Среднощните купони в МС с пици с кристали са ваша работа. Да продължавам ли?

43

Ха ха

преди 1 година

В БАН обаче не са от кол и въже, а от професорски семейства или потомци на средния ешалон на номенклатурата от времето на соца. Вие да не би да си мислите, че професорЯта ще допуснат в нАучните среди да проникнат някакви си там отличници, дошли от кол и въже или от не-професорски семейства, да размахат отличните си дипломи и да засенчат професорските деца, внуци, племенници, снахи, зетьове и ме.т.реси?? *** много сте наивни, ако си въобразявате, че дЕдо-бабо-професорите биха допуснали това!

42

Чичо

преди 1 година

Това е невъзможно!Комунистическите изчадия,заедно с тяхните наследници и еничери така са налапали кокала,че той се е срастнал с тях.Абсурд да започнат да се самоунищожават.По скоро ще се се роят и унищожават подобно на скакълци и...докато срещанат достойни Човеци да ги ИЗЧИСТЯТ.А дано,ама надали-казал го е П.Бочаров-журналист.

41

Анонимен

преди 1 година

Българските депутати пряко или косвено свързани с БКПто на Янко Шумкаря хич не са малко! Президента пък е от потомствен шумкарски род!

40

До До 26

преди 1 година

Днешните политици нямат нищо общо с елитът преди 1944 г. Само като прочете човек какво са писали такива като Буров за България и му става ясно, че човекът обича България. Такива като комунистите Тошо, Мутрата, Резидента къде казват че обичат България? Те даже на думи не казват че я обичат. А от делата им лъха бездарие и комунизъм и презрение към България и българите.

39

Анонимен

преди 1 година

Тази пък елити иска да създава,ний искаме истински представители на народа, а тя иска още по-голяма разлика.Нещо май и БАН са се политизирани.Не разбраха ли,че ни омръзна от празни приказки нищозначещи дъра бъра,Ко речи тоя,ам не знам.Трябва хора правещи реални неща,лидери,дърпащи със собствен пример,не елити за коктейли

38

Хаджи Генчо

преди 1 година

Нито дума за Герб, Дпс....ясна си. Уредена в БАН. Нагла до безобразие, но има видовден

37

Анонимен

преди 1 година

На първо четене трябва да се изстържат всички депутати пряко или косвено свързани с Янко Шумкарското БКП!

36

Анонимен

преди 1 година

Защо изтихте написаното за професорите Тагамлицки, Обрешков? За схизмата на БПЦ? Защото написах истната, че по време на Царска БЪлгария НЕ сме имали независима и международна призната църква, че точно с идването на комунистите и със съдейсвеието на руската православна църква бългаската става незвисима и имаме патриарх .Не е угодно на господарите ви? Как да не сте страхливци да не ви накажат от американските служби?!

35

Анонимен

преди 1 година

50 те години бях дете и си помням как попа идваше по празницитеи ръсеше от едно менче а старците се обличаха с най добрите дрехи и на църква- сега луда демокрация църквите празни а на рождество управниците ги няма в църквата -. не се ли вижда - и разни празни тука ми пишат за бекапето -колко църкви съживиха бкп и колко манастири- свети киряк манастира над асеновград до 44 година концлагер - стига сте тровили народа с вашингтонски опорки

34

До 26

преди 1 година

Ами то все едно ако днес има народен съд и изтребят Борисов, Хр. ИВАНОВ, гнома, кокорчо, кирчо, Гаргамел и т.н. днешни босове ... някой ще скочи и ще ревне... избиха цвета на нацията!!!!

33

Анонимен

преди 1 година

ритнеш камък професор -доцентите като пясъка в морето- всяка брам-тия дето слугува добре става професор

32

Мдааа

преди 1 година

Абе същата нашенска работа и с професори, политолози, всичколози и всякакви лози.... боклyk до боклyka!!!

31

Анонимен

преди 1 година

Подлогата си личи

30

Анонимен

преди 1 година

БПЦ била подчинена на БКП! А на кого е подчинена Цариградската патриаршия? При положение, че владиката место да си учи науките в православни училища, ходи при католици и протестанти (Италия, Германия, САЩ), и придобил кураж оттам, сее разкол сред православието, а и унижава публично И българския патриарх в метрополитския храм!Освен золумите, кото прави в Турция. И Плевнелиев го награждава на всичкото отгоре! Кой какъв е?

29

шопендар

преди 1 година

този парламент трябва да се прочисти с як кютек колове и въжета

28

до до 26

преди 1 година

Такива глупости може само комунист да напише. Комунистите са антихристи. БПЦ е подчинена на БКП след 1944 г. А след 1927 г. МП е подчинена на ЧК (КГБ). Така че там нещата са по друг начин. Що се отнася до "елита" на комунистите се вижда що за "елит" е това. Или както казваха старите хора след 1989 г.: "НРБ строеше нещо с кадри създадени в Царство България, а те бяха кадърни. Но РБ вече ще трябва да строи нещо с кадри създадени в НРБ, а те са бездарни. Така че нищо няма да стане от "демокрацията"

27

пенсионер

преди 1 година

факт е че трябва да се вдигне процента за влизане в НС . не трябва такива като тошку, хазарто , лодкар , копейкин , кирчо и асенчо да омърсяват тази сграда , от там се управлява държавата България , това не е шоу сцена за шутове и продавачи на хранителни добавки камоли за парапети .

26

до 26

преди 1 година

Кой елит е бил избит? Политическата върхушка. Да не би Панчо Владигеров , Марин Големинов, Дечко Узунов да са били избити? А придворната дама Елисавета Багряна? Вашият до -1944 -година елит защо не е могъл да се справи с църковна схизма? Защо чак в 1945 г, с помощта на руската православна църква Цариградската партиаршия вдига схизмата и Българската православна църква придобива международно призната самостоятелност?Кой грачи непрекъснато как комунистите били против църквата?! Оказва се обратното.