43

Стамболов

преди 1 година

Поздравления към "Демократична България" за приетата от парламента нейна инициатива за контрол на Българската държава над Лукойл и пристанище "Росенец" !

42

Анонимен

преди 1 година

Дай България били готови да носят отговорност? Само пред американското посолство сигурно, чиито задачи отработват в България. Иначе си правят каквото си поискат. Тоя е лишен от право да упражнява професията си на юрист, поради престъпване на моралната граница, но беше министър на правосъдието и сега се е засилил да ни оправи. Грам доверия нямам на такъв.

41

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да имам грам доверие на този човек след вчерашното му интервю при мутреса Ризова.Жалко за САЩ и ЕС.Те незнаят горките какви партньори имат.Едни червени б....ци са заели мястото на евроатлантици.Ами то Путин вече е спечелил.И пак заради американската наивност.Проверявайте кой се кълне в НАТО.Утре ще стане и в Украйна така, ще се окаже ,че след войната Киев ще им прави повече проблеми от Русия.Виждате каква политика има Турция.Напъхвате всеки в чувала дето каже по една натовска дума.

40

Анонимен

преди 1 година

Няма как ДБ да излъчи каквото и да е било.. Една шепа депутати имат. Това е подмяна на вота на народа. Партийка с 20 депутата не може да състави правителство.

39

Mногознайко

преди 1 година

Ще състави ама друг път. Само ни залъгвате. Разпускайте и смяна на политическата система. С макс 100 депутати, без НСО, коли, секретарки и секретари, кюфтета, яхти, палати и т.н.

38

До 23

преди 1 година

Явно си малък , невръстен и пъпчив пубер! Кой подгони мафията бе юнак?!Кои са Рашков,Бойкикев ,Атанасов,Божков,Василев,Бобоков Ветко,Миню,, Баневи и.т.н...да не ги изреждам,сети се кои са истинската мафия....А България от 70 години е най бедната и виновни са тези на които вярваш! Медийни публикации в Гугъл и ченгеджийски компромати се представят за факти!! Така наречената правосъдна реформа си е чиста поръчка на организираната престъпност!..България не едържава от 12 години мушмороко

37

Шкембо

преди 1 година

До ????? Да точно така....той и физически и умствено отслабна, оставаха му само основните човешки инстинкти: тоалетна, храна и търсене на партньор за продължаване на поколението.

36

Анонимен

преди 1 година

Аре стига сте се консултирали, че консултациите ви как да разпределите баницата вече излиза доста скъпо на народа. Разпускайте се. Първата задача на всяко Народно събрание е да избере изпълнителна власт. Ако народното събрание не се справи с тази задача, всяка законодателна дейност е узурпация от 240 нефелни депутати.

35

Анонимен

преди 1 година

Управляваш сега или гориш! Март месец Христо е една 0!!! А след като управлява няма да е вече нула на изборите щото ще е в затвора.

34

Анонимен

преди 1 година

Хр.Иванов да не си точи зъбите, защото "кокала"е все по-далеч от ДБ и ПП. Кабинет "Петков 2" не ни трябва. Знаем за кого и какво гласуваше ДБ досега.

33

Анонимен

преди 1 година

Провален министър на правосъдието, мечтае за реформа в съдебната система?! Дебютира по въпросите на културата в джипа на преследвания от правосъдието Бобоков, за далавери сбоклука. Какъв абсурд, само!

32

Соня

преди 1 година

Нещо умно да сте чули от Ристьо до сега? Няма и да чуете.Много приказки и нищо съществено,ясно ,точно

31

Анонимен

преди 1 година

Провален министър на правосъдието, мечтае за реформа в съдебната система?! Дебютира по въпросите на културата в джипа на преследвания от правосъдието Бобоков, за далавери с ***. Какъв абсурд, само!

30

?????

преди 1 година

До ШкембоОбърка , имаш предвид Мирчев!

29

?????

преди 1 година

Жалък като комунист на разпит! Комсомолски активист на БКП ! Елемент от стария комунистически елит ,взел се на голямо и сериозно нищо ! Пълен *** и провал !

28

USA

преди 1 година

Американска ***

27

Анонимен

преди 1 година

Защо дБ, не може ли направо колониален наместник от САЩ?

26

ХриИв

преди 1 година

Кво ми се пенявите, бе. Искам просто да ви ошушкам, нищо повече. Кви сте Вие хора, бе?!? Цццц!

25

Шкембо

преди 1 година

Мисля, че е време да последваш примера на Делян...да отслабнеш малко...физически, че умствено няма накъде повече....

24

Слава богу!

преди 1 година

Слава на богу, че на следващите избори ще са под чертата. Тези са по опасни от БСП, ГЕРБ и ПП-тата взети заедно. Мравояда така е подивел за крадене, че ще открадне и на Бойко Борисов боксерките за 1000 лева.