9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 - Противно ще ти е като не знаеш какво да гледаш и как да го видиш ! Твоята " Европейска душа " , която намира за " нормално " да се напие и да мине на червено , а псувните по кръстовищата са като за " Добър ден " , толкова вижда и в Англия и в Германия като отиде , защото си си въобразил че знаеш и разбираш от всичко ! Само ние имаме природа , само ние сме тарикати , ние сме най- умни , ние сме дали всичко на света , а в крайна сметка сме се натоварили по автобусите за Одрин !

8

Анонимен

преди 1 година

Прекрасно и интерсно от историческа гледна точка място , НО няма нищо общо с това което е било в историята и е само за РАЗГЛЕЖДАНЕ и разходка с празни джобове - НИЩО ПОВЕЧЕ ! Всеки който е купил нещо от там да си знае , че е ИЗМАМЕН ! Бил съм там много пъти , бил съм на много различни места в Истамбул и това определено мога да кажа , че ми е ЛЮБИМ ГРАД , но е пълен със СПЕЦИФИЧНОСТИ , които ако не познаваш и не знаеш езика си лесна плячка за измамниците - Светът много се промени и не за добро !

7

Анонимен

преди 1 година

Толкова ми беше противно там, че едва ли някога ще отида пак. Пазарлъците и мурафетите не са в моята европейска душа те си имат друго усещане, много сме различни.

6

шляп шляп

преди 1 година

със сигурност много от мъжете в Турция са останали доволни :) ако ме разбирате .

5

та така

преди 1 година

е наще одат сека събота и неделя , как нема да са 40млн. а турците отчитат на посещение :)

4

Анонимен

преди 1 година

Хубава работа ама

3

Kostas Linke

преди 1 година

ОТ ТЕЗИ 40 , -- 38 МИЛИОНА СА БИЛИ Пакистански и Бангладешки РОМИ , и тук-таме български роми за пейзаж .

2

Ха

преди 1 година

че на Илиянци не са ли двойно повече ;)

1

Анонимен

преди 1 година

В Истанбул постоянно в града има 3 млн. туристи. Градът се води 16 млн. И като сложим още 3 млн. реално се получават 19 млн. вътре в града. Ако сложим и нерегистрираните... Може би градът е 20 млн. Отделно област Истанбул и съседната област Коджаели, която е следващата в посока Азия дават 40% от икономиката на Турция.