23

Анонимен

преди 1 година

До Алекс: "Депутатите получават тлъсти заплати за нищоправене.Това трябва да се прекрати незабавно" - ___ - това трябваше да се случи преди 48 Нс да започне работа! Естествено, че протакат е изчакване отминаването на зимата!

22

Анонимен

преди 1 година

Някакъв си Анонимен написал: "Отхвърлили предложенията без дебати. За да дебатираш, трябва да имаш аргументи..." - ___ - Аргументи се представят, когато се разглежда нещо по възможност смислено! Какви аргументи за оборване на нещо бвзсмислено! Просто направо се отхвърля, както са направили!

21

Анонимен

преди 1 година

Отхвърлили предложенията без дебати. За да дебатираш, трябва да имаш аргументи, а не само его.

20

Алекс

преди 1 година

Да се насрочват по-скоро изборите.Депутатите получават тлъсти заплати за нищоправене.Това трябва да се прекрати незабавно.

19

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 21.Не съм казал,че руснаците хранят Еврппа,а че и те участвуват активно в бизнесът на ЕС и приведох доказателствен линк на магазини само на тероторията на Франция.Аргументът ми е необорим,защото линкът Ви дава адреси,телефони и работно време.Казвам,че ЕС е лъжеорганизация,която казва едно и върши друго.Абсолютен безконтрол.Апропо,към руската мафия се числят и украинците,защото те пък вкарват в ЕС руски стоки. В същото време ЕС си зтваря очите,че турците продават бълг.продукти с турски етикети

18

Пенсионер

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 17 Айде бе ! Ти ме шашна. Егати анализатора.Руснаците хранят Европа.

17

Анонимен

преди 1 година

Ще връщат, но не само мандата. Ще се връщат откъдето дойдоха. Шарлатаните опоскаха всичко което можаха и искат още от същото. Нема такъв филм. Амбулантните търговци бяха разкрити като измамници и никой няма да ги пусне в къщи. Ще се наложи да сменят амплоа и професия.

16

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

magasinrusse.fr e доказателство за истинността на предният ми коментар,в който твърдя,че ЕС е в услуга на руската икономика.Публикувам този линк със списък на руски магазини във Франция,защото видях странници с неадекватно логично състояние на мозъците си да кликват с "не" на коментарът ми,а това е и някакъв патологичен инфантилизъм от тяхна страна.Моля,проверете достоверността на твърдението ми.Повтарям,в Германия има стотици руски фабрики,но германците все са прави в лъжите си,та не си го приз

15

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 14Идея нямате молко много са агентите на Русия в ЕС ! Самият факт,че голяма част от Руската Ханителна Промишленост оперира на територията на Германия доказва ..Нямате представа колко Руски Хранителни Фабрики има в Германия,ориятелю.Влезте в интернет и изпишете "руский магазин","руские продукты".Във всеки град във Франция и Германия руснаците тържествуват,а Ви внушават,че има блокаж на руски произвидство и търговия.ЕС е с Русия ,а това е фактологическа истина.ЕС е управляван от психопати!

14

Анонимен

преди 1 година

14 Руски агенти има и в ПП, което е странно, за толкова нов политически проект. Дейността на лидерите му, в полза на Путин и Газпром го доказва.

13

ГугутПоща Експрес

преди 1 година

Да върнат мандата чрез Гугутчо Донев - пощенският гълъб на Радев.

12

Стамболов

преди 1 година

Няма нито един разумен аргумент срещу това - предложената програма на ПП да бъде гласувана по точки и приета по тематични мнозинства, за да има България редовно правителство. Предсрочните избори няма да променят фрагнентацията на парламента и да решат политическата криза. Едноличното проКремълско президентско управление без парламент тласка страната ни към катастрофа. Но както заяви Христо Грозев,"концентрацията на руски агенти в България е голяма". Очевидно целта на Кремъл е дестабилизиране на България и подкопаване на ЕС.

11

Анонимен

преди 1 година

Върнете му го, но го направете по следния начин. Пратете хартията в Украйна, а украинците да я пратят в президентството с HIMARS пощи.

10

Анонимен

преди 1 година

Радев е доайенът на шарлатаните.

9

Анонимен

преди 1 година

И какъв е проблема, след като всички знаят вече че в понеделник връщат празна папка. Просто в 10 ч. президенът приема Денков, а примерно в 14 ч. връчва на следващите.

8

Кметът

преди 1 година

При трети мандат на Янев БСП, ДПС и ГЕРБ ще се сгодят,възхода ще е кум,честито!

7

Анонимен

преди 1 година

Хахаха вземете на Наско коза и го махнете от джама да не падне.....Ленчеееее....В таз пица що има само пица бре????

6

Анонимен

преди 1 година

Радев: Шapлaтaни взимате ли тоя мандат докато корупцията ви раздели?

5

Анонимен

преди 1 година

Уморена кака Лена... хахаха.

4

Анонимен

преди 1 година

Тая цялата игра на *** ми - дойди ми не знам за какво е. Губене на време! Ама, не съвсем, заплатките си вървят, няма кой да ги спре заради нищоправенето.