27

Военен

преди 1 година

За знаещите е повече от ясно,че фашистка Русия натиска и Орбан и Сърбия да са в крак с тяхната поитика,та да имат опора на Балканите ...Жалко за тях,защото миролюбивите хо ра не обичат и не прощават военнолюбивите нападки и дейности на съвременните пороби тели и окупатори !Унгарците ядоха попарата на руснаците в унгарската революция,ама май им е дошло малко та плачат за още... И това ще стане!

26

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 23 Не всички пенсионери сме русоробски и с удоволствие бихме дали некролога на Путин.

25

Българин

преди 1 година

Русия няма да остави ненаказаните западняците ще има екересаж за пасмената

24

Пенсионер

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 25 Веселине , ти се гнусиш от всички.Чак пък толкова...Недей да бъдеш чак толкова гнуслив.Я виж китайците ядат плъхове и кучета , а икономиката им 10 пъти по голяма от руската. Е , докараха ни и ковида , но това е друг въпрос.

23

Да допълня...

преди 1 година

А ние очакваме руснаците да се махнат от Украйна, че ни писна от тези при-***-ти.

22

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Руснаците се изложиха пред целия свят с аматьорската армия,която имат.Сърбите се изложиха с липса на всякаква конкретна политическа позиция.ЕС се ислямизира окончателно и решенията му са решения на инертността в един все по- брутален антиевропеизъм.За всеки сърбин,руснак и украинец има дом,работа и социални ежемесечни платежи в ЕС.При дадените обстоятелства е по-добре да ни разстрелят,защото бруталността ще приеме още по-гнусни измерения.Гнус ме е от ЕС,Русия,Сърбия,Украина и САЩ.Повръща ми се!

21

toti

преди 1 година

НА РУСИ СЕГА ПЪК СЪРБИТЕ ЛИ ЩЕ ИМ СЪРБАТ ПОПАРАТА...ТЕ ВЕДНЯЖ ПИХА КРЪВ,СЕГА СТУДЕНА ВОДА ЛИ ИСКАТ !!!???

20

Анонимен

преди 1 година

Абе русоробски пенсионер с некролога в джоба, ае не се напиняй.

19

До Румен

преди 1 година

кои сте вие къде ше ни метете бре? Хората на Ицето наМаджо ли? Та вие сте един рейс хора дето пиратка да гръмне ше избягате.по вероятно е да метете на прасетата в ново Белене.

18

Румен

преди 1 година

Русия чака сърбите и българските русофили да се съберат против НАТО . И така да провокират НАТО да се намеси. Е затова и ние в България очаквайте руските бомбида падат от Варна та до Видин. След което ще ги изметем всички руски симпатизати.

17

Анонимен

преди 1 година

"Русия очаква", "Русия отрича" и "Русия настоява" са най-кратките вицове на планетата след "Русия".

16

Румен

преди 1 година

До13. Не е така , както си мислиш. Виж какво се прави в Н С. Говорят само да дърпат патриот ЕС. Но в са във времето на СССР. Депутати русофили. Подсигуряват с пари само арендаторите, както е в северозапада . Мини през моста на Видин и виж от другата страна Румъния как е по добре. Отиди и във Войводина . Ще видиш автономията как е подредена . Лидер в земеделието. Предния са само Швейцария , Германия.

15

Анонимен

преди 1 година

Русия очаква от Сърбия да отвори втори фронт срещу НАТО на Балканите и да облекчи отчайващото положение на Русия в Украйна.

14

айде няма нужда

преди 1 година

С други думи,каквото и решение да вземеш задължително ще питаш рашките!

13

ъъъ

преди 1 година

До русофилите Проблема не е че сме в ЕС а че политиците са ни неграмотни

12

Анонимен

преди 1 година

Хайде да ми кажете,ние в северозападната част,с какво превъзхождаме Сърбия ,като сме в ЕС.Разруха.

11

Анонимен

преди 1 година

С тази разлика,че се гради непрекъснато в Сърбия ,високоскоростен влак Белград Нови Сад.Магистрала от Калотина та до Суботица.Магистрала до Скопие ,ние цъФффтим и връзваме в ЕС.

10

Анонимен

преди 1 година

Гледам ние прокопсахме с ЕС, САЩ и НАТО! Последни по всички показатели щото сме много хитри. Хората искат сами да определят бъдещето си и никой няма право да ги съди. В Ирак, Либия и Афганистан дето бяха богоизбраните вали мед и масло. Това, че ние сме *** без собствено мнение е друг въпрос. Аз имам ли право да ви държа сметка как си организирате живота? Ако е така ще ви смачкам за нула време.

9

Анонимен

преди 1 година

Говорителят на Милошевич Ивица Дачич никога не пропуска случай да обиди България и да настоява за "сръбско и македонско малцинство" в България. Вучич винаги се сравнява с България и изтъква предимствата на Сърбия пред нея. Често с лъжлива информация.

8

Анонимен

преди 1 година

6 Не са по-добре, нито икономиката им е здрава, нито БВП, нито покупателната способност на населението, нито в политически план. Живеят в авторитарна проруска държава на ултраса и популиста Вучич.