18

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 25 "оспех"? Оправи си правописа за да не се излагаш. ................................... А щом от Киев не искат примирие, няма и да получат. Просто и ясно.

17

Някой

преди 1 година

Най ми е интересно как се говори за победа. Победа тук няма за никой, че даже и нас ни засегна всичко това. Докато спорите за борбата за чуждият кокъл се изпуска общата картина на лошата политика която ще ни доведе сама до естествен ход на размирици и войни....

16

Сата НАТО

преди 1 година

Да, само вчера ВСУ са скапали 23 руски танка и 16 БТР-а. Явно оттам идва нуждата от три дни прекратяване на огъня

15

Някой

преди 1 година

Това е един семеен скандал за имоти и кой ще вземе децата, парите, облагите и т.н. При семейни скандали от сорта се виждат доста брутални неща от страни. Когато има и кой да налива масло в огъня става страшно брутално..

14

A1

преди 1 година

Рано или късно конфликта ще приключи с успех за Русия и ние пак ще ходим на килимчето да подаряваме кученца!

13

Анонимен

преди 1 година

Медведев бил учен синевъд, добре ги разбира свинете, откритието му да го пишат за научно изследване на РФ. Иначе много омраза таи тоя човек, ще се поболее.

12

Хаха

преди 1 година

Ъхъъъ, а не му е жал когато избиват малки деца, жени и възрастни нали ?Яяяя баста кремълски плъх, бой по кратуните ви докато не се махнете .....

11

Ужасно е

преди 1 година

До ужасно е: Защото киевските нацисти не спраха. От ОСЕМ години не са спирали - откакто обещаха че ще спрат.

10

Жалко

преди 1 година

Когато става дума за човешки животи трябва да се възползваш от всеки миг,но явно на режима в Киев не му пука за войниците.

9

ужасно е

преди 1 година

А Москва защо не пря на Бъдни вечер и Нова Година? Тогава мачкахте украинците с ракети, защото искаха да прануват празниците с Европа, а не по стар стил...., еми сега такова и за вас! Не ги пожалихте тогава, не чакайте жал от тях сега...

8

Някой

преди 1 година

Точно това описах в един коментар тези дни. Това ще е дълга сага в която всеки е контра. Нрав, ген, манталитет... Това бяха казали руснаците преди време на запада - вие не ни разбирате и познавате. Истина е. Коренно различни. Европа е с два нрава който са коронно различни. Едните поне са честни дори в лъжите си колкото и да звучи странно, докато другите са прикрити лицемерни сноби до гроб.

7

Анонимен

преди 1 година

Укрите и техните кукловоди разбират само от тояга! Така е! Мачкай Вова, хич не мисли за милосърдие, от никого няма да го получиш!

6

Анонимен

преди 1 година

Ако му е жал за хората да не бяха нападали . Най са ми смешни комунисти започнали война да говорят за християнство

5

Пак познат похват

преди 1 година

Защо споерд Москава? ОФИЦИАЛНО Киев го каза - вие нали тях цитирате? Или както обикновено нехуманните негативни новини и ги преразказвате от друго лице, та да не се асоцира със 'приятелските' изро ди ?!

4

Мхм

преди 1 година

Това че този дава интервюта вместо да е прибран в лудница показва колко жалка държавица е Русия.

3

Бесен

преди 1 година

Горките вярващи! Не могат да отидат на църква заради Киев! Каква драма! Иначе няма проблем пускаме бомби срещу цивилно население и инфраструктура! В сравнение с рашистите, нацистите започват да ми изглеждат симпатични!

2

ама

преди 1 година

Украинците като искаха примирие за Коледа и нова година вие дадохте ли им Лицемери долни

1

Анонимен

преди 1 година

Праша радикали срещу тях , престъпници и прочие и за христянство говорят