10

До 2

преди 1 година

500 хиляди не са на МРЗ. Само се осигуряват на нея и укриват данъци. Грешиш.

9

Анонимен

преди 1 година

Проблема има лесно решение. Връщате старата МРЗ. И без друго 80% от взимащите я и толкова не заслужават.

8

Българин

преди 1 година

Щом като сте централизирана държава и идол ви е Бойко Борисов, просто си я децентрализирайте. А може и да си смените идола. Ако пък ги разбирате финансите, нека държавата и общините да емитират облигации. Като тези на третото правителство на идола ви. ЧЕСТИТА ДА ВИ Е НОВАТА 2023 Г.

7

Бено

преди 1 година

Населението по градовете намалява, администрацията расте, а колко пенсионери работят в общините, а младите хора отиват в София или чужбина, също е проблем.

6

Анонимен

преди 1 година

ГЕРПаджийската администрация чак сега се усети, че остана без пари! Съкращение му се вика това госпожо! Трябва да намаляват ГЕРП калинките! Ако мен питат, не бих увеличила на нито един от администрацията заплатата! Знам, че не съм права, ама покрай сухото гори и мокрото! Защо тези, които са истински а не калинки, не се съпротивляват?

5

Анонимен

преди 1 година

На всичките нищоправещи заплатите им се формират като коефицент от минималната за това са тези напъни винаги да се вдига, не че им пука за хората които работят, ако са толкова хрисими ще вдигнат и максималният исигурителен доход;)

4

Анонимен

преди 1 година

Ами съкращения трябват .

3

Асан

преди 1 година

И старата МРЗ ви е много хрантутници :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Така,значи от 500 хиляди люде на МРЗ едва 35 хиляди са на бюджетна издръжка,падна и тая мантра на червените мършички с абвиатури КРИБ,АИКБ,БСК и сие,че виждаш ли тя засягала само хората на държавна заплата!

1

Яни Ванилов

преди 1 година

Криза след криза и ХАОС в държавата , благодарение на Радев и неговите избрани политици.Отворете си очите. Иначе ходи до Виена на концерт с дъщеря си от държ. издръжка.