66

Аао

преди 1 година

Абе китайските дъртаци трябвало да пукват поне на 103, а на бг пенсиите 63 г. са им много ,че ги убиват направо в моргилниците...

65

Вие какво

преди 1 година

Искате и си фантазирате-само простосмъртни ли да се възнасят в Отвъдното. Ех, мечти, мечти за безсмъртие. Мечтите на суетници, забогатели от грабежа на труда на простосмъртните. Суетата ражда порока. Не познаваме труда, но пък сме първи в туристическите дестинации и харченето на човешки ресурс. Антипланетници Бат.

64

Пропагандатор

преди 1 година

Нека все пак не забравяме, че носенето на маски, изолацията в къщи, ваксинациите не са забранени. Който го е страх да си стои заключен у дома, или ако иска и със скафандър да ходи навън. Останалите нормални хора трябва да могат да живеят както самите те искат.

63

Анонимен

преди 1 година

До Бигот Китай вярваа в диктатурата, а не в науката. В Китай предстои гражданска война.

62

Си Дзинпин

преди 1 година

Не се умира само от Ковид. При нас и при другарите Путин и Ким, човек лесно умира и от отправени критики и недоволство към великите червени партии.

61

Анонимен

преди 1 година

През време на културната революция в Китай бяха убити над 50 мил.Повече от колкото през втората световна война жертви от целия свят.Китай е страна с над милярд и половина население.Бълха ги ухапала че от КОВИД може да умрат един -два милиона.

60

Анонимен

преди 1 година

Китайската комунистическа партия ги мори в болниците ако са казали нещо против партията тези известни личностти.

59

Бигот

преди 1 година

Китай най-дълго "вярва в науката", нормално е последиците да са най-тежки.

58

Анонимен

преди 1 година

Китай спря вируса, Запада искаше Китай да пусне вируса да пътува свободно до Европа и САЩ.Китай се съгласи да спазва вирусните права.

57

Анонимен

преди 1 година

Много странно съвпадат убийствата в Китай с тази лъжлива новина : https://rusvesna.su/news/1673105809

56

Анонимен

преди 1 година

Западните държави, винаги са печелили битки с развал отвътре срещу силни противници, които е трудно да победят, те така действат, това е изобретено от англичните и е стара английска тактика. Използват нерешителността на противника да удари сериозно и ги удрят бавно, но методично отвътре, за жалост и след това следва анархия, убийства!

55

Анонимен

преди 1 година

Убиват ги предполагам... външни сили! Интересното е, че изтърсиха глупост, че са намерили подслушвателно устройство и предполагат, че е "китайско" , което ми се струва абсолютна глупост и лъжа, и буди тревога, "Британские спецслужбы нашли китайский маячок вправительственной машине" , статията е в "Русская весна".

54

Набоден

преди 1 година

Чайниците са наваксани така, че няма страшно.

53

Анонимен

преди 1 година

Само дето не е от ковид а от боцките!

52

Антиваксър 68

преди 1 година

Оппааа..двама станаха!

51

Антиваксър

преди 1 година

Оппааа, един се припозна че е добитъъък! Честито, ваксърче!

50

Антиваксър

преди 1 година

до 67 Когато вляза в тема за КОВИД с този ник, то аз съм против ваксините СРЕЩУ Ковид, а не срещу изобщо всички ваксини. Впрочем на мнооого добитъции в тоя сайт станали на по 30-40 години не им е ясно това.

49

Анонимен

преди 1 година

До 64:Това казвам...имаш всички ваксини,а онези с шантавата пропаганда ,които се пробват да ни разделят на антиваксъри и ваксъри са повечето чужденци и нямат даже за детски паралич,която е основна.Всъщност те са антиваксърите.Тази пропаганда мрежа е по образ и подобие на онзи ГейБрейСух.Прави пропаганда за обратните,ваксините,взимане на имуществото на всички,налагане на нов световен ред и разгаряне на войни където може.

48

Анонимен

преди 1 година

Досега по поръчка официални данни по света без Китай са починали 6,705 милиона човека. Ако в Китай сега се прояви същата смъртност, може да очакваме нови над 1,5 милиона починали само в Китай в следващите три години.

47

Антиваксър

преди 1 година

до 61 Според теб се пиша така, защото съм против всички ваксини или само за тези срещу Ковид? Как мислиш? Нямам бити ваксини срещу тетанус през годините или срещу туберкулоза навремето като бях първи клас?