10

Анонимен

преди 1 година

ние не можахме, ама а влезат макетата в ЕС, а са го катурнали.

9

Анонимен

преди 1 година

Аз знам защо македонците така напъват за членство в Европейския Съюз. Те чувстват, че ако до две години не влязат там, след това няма да го има този съюз, защото е на път да го фалират американците.

8

Анонимен

преди 1 година

Тия никакъвци от измисленото фалшиво държавно образование, създадено от Тито такъв дебел ще го отнесат ако влязат така наречената Европа, че воят и жалбите им ще ги чуваме чак тука в София после, без комуникационни средства. Сега си мислят, че там е раят, а не знаят, че това е една кошарка, в която САЩ вкарват стада офце, които държат вързани чрез НАТО, за да си ги ползват за домазлък - за доене, за месо, за вълна, както им е удобно.

7

Васко

преди 1 година

Тези нещастници не разбраха ли че прошерувания на ЕС повече никой не иска и няма да има. Ако вкарат СМ как ще откажат на украйна молдова грузия косово и тн? ЕС Трябва да стане с 40 държави..Невъзможно!!!Те с 27 едва се оправят Европейска заедност обяви макрон за тези държави нещо като асоциирани държави .Това е единствено реално и възможно Преговори може СМ някога да започне Но те никога няма да свършат.

6

Наште

преди 1 година

фуражки трябваше да изтъргуват ветото срещу Македония и Албания за приемането на България в Шенген, а не да гледат като накакани като ни отрязаха.

5

До Анонимен 1

преди 1 година

Само да попитам, сигурен ли си, че искаме да граничим с Албания?

4

Ами Асани Ко кАза

преди 1 година

А? Чобани и той .!.

3

Наща

преди 1 година

Украйна!

2

добре че

преди 1 година

има албанци там, инак сърбежите няма да пуснат фандък

1

Анонимен

преди 1 година

Дори и да спрат преговорите за членство, проблемът остава и България ще продължи да иска премахване на всякаква дискриминация срещу българите в рсм. Това трябва да стане ясно на другарите македонци.