38

Данчо

преди 1 година

Няма да е лошо всеки от нас и особено политиците ни, от време на време да препрочита Ботев и Вазов. Да си припомни История славянобългарска и тогава ясно ще се откроят предателите.

37

Америка за България

преди 1 година

в действие. Трябва да сме ***.

36

Анонимен

преди 1 година

Умишленото мърсене на СВЕТЛИТЕ ОБРАЗИ на българската история е дело на евроатлантиците. Те не признават род и родина, майка и баща. Това, което Ботев величае в произведенията си, евроатлантическите ценности го отричат.

35

противоречив

преди 1 година

е произхода ти, всичко друго но не повече от 10% българска кръв

34

До 21

преди 1 година

Това може да го напише само един Слепец с очи. И без Българска душа. Руснак или турчин.

33

До 29

преди 1 година

Умишленото мърсене на светлите БЪЛГАРСКИ ОБРАЗИ Е ОСНОВНА ЗАДАЧА НА РУСКО- ТУРСКАТА АГЕНТУРА ТУК.

32

До 29

преди 1 година

Руснак ли си или турчин? СМЯХ СЕ НА ***.ОТТТИИИТЕ ТИ, типично руско- турско диввване!

31

Обективно

преди 1 година

ДО 28 ГОДИНИ ДА СЪЗДАДЕШ ТОВА, което направи и създаде Ботев за Българската култура и Държава, е ПОДВИГ, СРАВНИМ САМО С ЛЕВСКИ и РАКОВСКИ!!! БОЖЕСТВЕНО ПРОЯВЛЕНИЕ, ДА ЗАМЪЛЧИМ И СЕ ПОКЛОНИМ!!! ОСТАНАЛОТО Е ГОВОРИЛНЯ.

30

Честно казано

преди 1 година

СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ПСЕВДОИНТЕЛЕКТУАЛЦИ КАТО ТОЗИ " ИСТОРИК" И КАТО МАКСИМ ГЕНЧЕВ!!! ПОСРЕДСТВЕНОСТТА ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ НЕКОЙ ЛЕВ НА ГЪРБА НА БОТЕВ!!! МЛЪКНЕТЕ ЗАВИНАГИ! БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ ПРИ ТАКИВА КУЛТУРТРЕГЕРИ!!!

29

КАТЕГОРИЧНО НЕ

преди 1 година

...НА " ИСТОРИКА"!!!!! ТОВА, ЧЕ ЧАСТ ОТ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА НЕ БИЛИ ОДОБРЯВАЛИ БОТЕВ - ГОВОРИ ЗА ТЯХНАТА СОБСТВЕНА НЕОСЪЗНАТОСТ, А НЕ ЗА ПРОТИВОРЕЧИЯ В ХАРАКТЕРА НА БОТЕВ!!! ПОГРЕШНА ЛОГИКА НА " ИСТОРИКА"! ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ДА ИМАШ ПРАВО ДА СЪДИШ БОТЕВ??? ТИПИЧЕН МРРРЪСНННИК ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРТИП. ПФУ!!!ТОЧНО ТАКИВА УБИВАТ БОТЕВ СЕГА, ТОЧНО СЕГА!!!

28

Пян_Гъ

преди 1 година

Ботев е толкова голям, че дори и да е бил "противоречив", НИКОЙ ОТ НАС НЯМА ПРАВО ДА ГО ОБСЪЖДА! Ще попитате защо, нали? Само някой, който е написал такива стихотворения за Левски и Хаджи Димитър и такава публицистика, посветил се е изцяло на революцията, обичал е родината повече от Венета и е отишъл да стане курбан за народа - предаден, изоставен, излъган - може да говори. Останалите да паднем на колене!

27

Анонимен

преди 1 година

Ботев е най-великия поет на България ! Млад, Смел,Идеалист и Патриот ! ,но този ***"народ" не го заслужава ,и до днес .... !

26

Предупреждението

преди 1 година

Левски зелено човече и зеленото ирландско човече с лабилна психика мечтаещ вече скромно само за нещо като Англо-Ирландия Брам Стокър се сетил за Оливър Кромуел и документираните му думи:"Веднага всички английски юдеоевреи да бъдат върнати в Англия"......Въпросът е откъде да бъдат върнати?От гробището за домашни любимци на Стивън Кинг ли?То евреите понякога така Ем мъртви Ем живи

25

Втори опит

преди 1 година

Ботев бил терорист и престъпник, също като Вапцаров, нале..Де гиди нещастници несретни

24

Цензорчето,

преди 1 година

и той от ония..Щомтриеш, че всички, които плюят по Ботев са с робска психика и откровени дьонмета, сигурно и ти си като тях...

23

Секретно

преди 1 година

Първообраза на ДРАКУЛА на ясновидеца Брам Стокър е Карл Маркс с инициалите Кирил и Методий при положение че в Румъния вече използвали латиницата................Далеч по-късно СТАЛИН разсъждавал:"Защо на този гениален според Франция ненадминат поет целият комунизъм му е през оная работа и "Символ верую" е абсолютен кич от некадърност и Сталин се сетил да нареди да пречукат Гошо Тарабата на 2 юни"

22

До 22

преди 1 година

Тази радикална честност в случая е ненужна.Ползвай я за настоящия момент.Боте е велик.

21

Анонимен

преди 1 година

Щом казаците са го изгонили, смятай къв вагабонтин е бил. И няма чак толкова много бели страници в живота му, просто са меко казано скандални и не отиват на създадената му митологема. Същата работа като при Левски. Но си е наш вагабонтин и се гордеем с него, толкова.

20

Анонимен

преди 1 година

Ботев е безспорен идеал за почти всички българи.Мощното му перо е недостежим връх в българската литература.Дълбок поклон.

19

ЬЬЬ

преди 1 година

Снимките,които ни се показват нямат нищо общо с лика на Христо Ботев.По описание на Васил Левски той е с рижи,прави и щръкнали коси,които нямат нищо общо с вълнистите и черни коси от портретите му.