55

Каракочев

преди 1 година

За такива дедо ми казваше:"Тоя или е луд, или фуя му е голем". В случая май е първото.

54

мирчев,

преди 1 година

пак не позна, нито дебати, нито реализация на мандат, само да лаете много знаете, нищо друго, палячовци, аматьори и некадърници

53

Анонимен

преди 1 година

Не е верно, че тоя и Ристю нямат връзка с реалността, изключително реални са за да не изтърват кльопачката и грантовете. Ама ще е до следващите избори и после - къш!

52

Альооо, кьорчооо....

преди 1 година

Абе сладур, какъв мандат сънуваш....вие на следващите избори ще останете извън парламента. И тогава, една беля по-малко за България!

51

Анонимен

преди 1 година

"Дебелото момче" ,както го наричаше Боко, изглежда се храни лошо напоследък в парламента и не му понасят депутатските кюфтета, понеже изглежда отслабнал

50

Анонимен

преди 1 година

С амбициите на Свирчев ни се показва, че дошла ужасно време, когато пр100ите ще управлява слепите. Промяна на конституцията - въвеждане на изисквания и подвеждане под отговорност на тези, които ги слагат в листите, както и намаляне на депутатите на 100.

49

Избирател

преди 1 година

Мирчев за пореден път показа че е тотално изперкал и му липсва каквато и да е връзка с реалността!

48

Анонимен

преди 1 година

Мирчефф,как мина декларацията?Нали щеше да е предложение,което не може да се откаже.Няма да помиришете вече власт. Жалки безродни службогонци.Вие сте съучастници на шарлатаните и ще си понесете отговорноста.По-добре избори до дупка,от колкото да се повтори предишното управление на бизнес-рейдърите шарлатани.Не знам какво прави още Гешев,но изглежда работи за тия,които му искат "уж" оставката.И това ще се разбере в скоро време.

47

Анонимен

преди 1 година

Един съвет от мен.Когато искаш нещо да се случи,не казвай дано.Обричаш го на провал.Смисълът на тази дума е да....но едва ли.

46

Анонимен

преди 1 година

До 42 Анонимен Възможно е и ПП да допускат грешки,но това тотално оплюване от крадците на прехода подсказва,че ПП пречи на тези,които са превзели държавата. . . . . . . Да така беше! Но това е миналото и не искаме връщане към него! След знанието какво самолично е договорил Василев, ако това е истина, ТЕЗИ от ТАЗИ партия ли е, конгломерат от предатели и некадърници ли е, са за затвор, може и без съд! Държава без енергия е мъртва!

45

Анонимен

преди 1 година

До преди две години бяха срещу ГЕРП - щяха да ги съдят, в затвора да ги вкарват, да им взимат имущество и.т.н. А сега дружки с ГЕРП заредно декларации, манифести а може и даже управле-ние, разбира се с министерски постове! Който гласува за ДБ е виновен пред България! Може би вече малко трудно рабраха, че при следващите избори може да са вече аут! Дано!

44

Анонимен

преди 1 година

ДБ тотално вече нямат връзка с реалността

43

Ганя

преди 1 година

Радвам се на тоталния разкол в евроатлантическия лагер, надявам се това да помогне България да се измъкне от питонската хватка на запада и най-вече САЩ.

42

Възраждане

преди 1 година

Редовно правителство ще има когато българите спрат да избират евроатлантически слуги

41

Анонимен

преди 1 година

Възможно е и ПП да допускат грешки,но това тотално оплюване от крадците на прехода подсказва,че ПП пречи на тези,които са превзели държавата.Въпреки зверската борба на статуквото да се задържат във властта ,времето им отмина.

40

Анонимен

преди 1 година

ДБ е по- малкото компрадорско изчадие, за разлика от ПП , които са най-голямото.И народът за съжаление продължава да им вярва ...все още.Но и двете знаят, че при следващи избори трудно ще намерят място в парламента.затова се мъчат да са толкова убедителни, наливайки ни непрекъснато някаква лимонада в ушите ни.

39

Промяната!!!

преди 1 година

Не, не мразим ПП и ДБ. Просто не намираме никаква разлика с ГЕРБ. Пинокио беше юрист при Буда и пръв негов приятел, както и на Маджо. Денков също беше виден гербаджия. Само дето за година нямахме толкова огромен изтеглен външен дълг без някой да даде подробни обяснения за какво, а не да научаваме от вестниците. Да бе забравих.. искали сме си мафията а не честните пп и дб ***, деца на комунисти.

38

Анонимен

преди 1 година

Мечтите умират последни

37

Анонимен

преди 1 година

35 Некадърници, които идват на власт сатанизирайки политическите си опоненти, без да могат да управляват, които влизат в корупционни схеми, като ПП, не ни трябват.

36

Анонимен

преди 1 година

Цял ден го интервюират вчера - мишок нещастен .много насериозно се е взел. като му прочетох биото- гледам завършил ПУЦ-а за счетоводители и той- пази боже.