10

Анонимен

преди 1 година

До чалгария__ ЗДРАВЕЙ КОМПЛЕКСАРЧЕ НЕГРАМОТНО,ЕЛА У КАЛОФЕР ДА ТЕ ТОПНА С ГЛАВАТА НАДОЛУ У ТУНДЖА ДА ТИ ИЗЛЕКУВАМ ВСИЧКИ КОМПЛЕКСИ !!! НЕГРАМОТНОСТ НЕ ЛЕКУВАМ - БОТЕВ Е РОДЕН НА 6 ЯНУАРИ В КАЛОФЕР.

9

Анонимен

преди 1 година

ЗДРАВИ БЪЛГАРИ И РУЙНО ВИНО. ПОЖЕЛАВАМ НА КАЛОФЕРЦИ И ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ БЕРЕКЕТ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ, ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

8

Анонимен

преди 1 година

Кметът им е от БСП и Радев постоянно ходеше там.

7

Анонимен

преди 1 година

Може да ми е празно между ушите но имам американски паспорт!

6

чалгария

преди 1 година

Държавата на СИК, чалга и Тиква може да роди само чалгария,измислени "традиции", които са всъщност бабаитлък от комплексираното население. Не случайно възниква в Калофер - не защото е градът на Ботев/ за него изобщо не се говори в този ден/, а защото и там хората са бедни, необразовани, без перспектива - горди с избора си на " управленци " Тиква и тиквен кмет.....дали някога ще осъзнаят в каква духовна нищета са? Не, не вярвам!

5

Анонимен

преди 1 година

Абе защо като сте умни и интелигентни стоите в България? Айде, Терминал 2 и в САЩ! Оставетени тука с простотията ни инс всички кусури! Ние да не би да казваме нещо за краварите на-с-рани!

4

Анонимен

преди 1 година

Това е празник и традиция само за истински българи - по дух и душа! Изненадан съм обаче, че нямаше директно включване на президента на украйна, която в момента се бори срещу руската инвазия в европа. Там са героите! А тука някакви хора се мокрят за здраве... България е неделима част от САЩ и най- нормалното нещо е да си празнуваме и спазваме традициите на американската нация!

3

Анонимен

преди 1 година

Ми веселят се хората пък и Калофер няма МОЛ да висят в мола, според темерутите това е селяния.

2

grum

преди 1 година

Няма край простотията селска...

1

Анонимен

преди 1 година

Е, тази година поне е топло. Няма да им измръзнат много дупетата.