5

e

преди 1 година

Честит празник!Според Дарик Св.Йордан е кръстил Спасителя.Потресаващо!

4

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Църквата е смешна.Какво общо има между имена като Йордан и Богдан.Аз лично не приемам да имам имен ден.Твърди се,че на 1-ви януари празнуват Веселиновците като мен,но Василий няма абсолютно нищо общо с Българското име Веселин,което означава "този,който носи веселие".Отричам да имам имен ден.В църквата на черното викат "бяло" и на бялото "черно".Византийци прости ромейски!Ще ме обиждат на "васил" те!

3

Анонимен

преди 1 година

Някакви с*ляци на градус се имат за големи ''патриоти'' като веднъж в годината се къпят в някакво блато за да намерят един кръст, а през останалото време превърщат държавата в с*инщина. Не си патриот защото се тупаш в гърдите ''***, ***'', а си патриот когато мислиш и действаш така, че държавата ти да стане приятна за живеене, чиста, организирана и поддържана. А едно къпане в блатото няма да промени нещата.

2

Дедо

преди 1 година

Невежеството и глoпocта върлуват по нашите ширини, група яко наквасени подпийнали селски бабаити се гавpят със символа на християнската вяра кръста като го хвърлят в реката и срам за българската православна църква че участва в цялата тази вакханалия нямаща нищо общо с християнството. В тази пародия няма място за Бог!

1

Джордан

преди 1 година

Даааа, днес имам имен ден!