84

Анонимен

преди 1 година

Кремъл съобщи, че Путин е наредил спиране на огъня от от 12:00 ч. московско време на 6 януари до 24:00 ч. на 7 януари, след като призив в този смисъл отправи руският патриарх Кирил.

83

Слава богу

преди 1 година

От какво да ви спре бе, да ви спре да бягате ли? Щото откак руснаците сами се изтеглиха от Херсон, ВСУ не е напреднала и километър където и да е по фронта - напротив, руснаците напредват !!!

82

Анонимен

преди 1 година

БИДОНЧО НЕДЕЙ ДА МИСЛИШ ЗА ПУТИН.. ТИ ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ ПРОВЕРИ СИ ПАМПЕРСИТЕ..

81

Анонимен

преди 1 година

Този стана по-голям войнолюбец и от путин

80

Путин вярващ

преди 1 година

Брее Путин станал вярващ бе....цццц комунист....вярващ....избива православни христяни .... Дано Господ си свърши работата.

79

Анонимен

преди 1 година

видяхме в тубата как напредват урките, така че на ден оставят по 500 убити, видеа на пленени, на изоставени трупове в окопите и как бягат на пресекулки при отстъпването. Сега Зеленто измили че напредвали и не иска мир дори на Руската нова година, ок Вова мачкай яко урките

78

Анонимен

преди 1 година

Зеленски прилича на Сталин, не го интересуват собствените му загуби, а всеки ден загиват между 300 и 500 украински братя.

77

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя Зеленски! Махнете го и ще спасите Украйна!

76

Анонимен

преди 1 година

Суровикин причаква армията на укрите и НАТО в Бахмут и Кременая. Умишлено не го обгражда, за да унищожава повече войски и оборудване. А днес над Украйна се разходи самолет, носещ кинжали. Неуловим за ПВО-то на НАТО.

75

Анонимен

преди 1 година

Путин и хората му са вярващи, а вие предадохте Христос с вашите ЛГБТ. кой си ти? содомисти! не ти да пишеш за русия!

74

Анонимен

преди 1 година

До 99.Е що не превзехте Северодонецк и Лисичанск или просто руснаците отстъпиха към укрепени позиции,които бяха създадени.Така леко в Бахмут смляха украинците с артилерия и не само там.Що Зеленски толкова държи на Бахмут,щото няма къде да отстъпи и за това претърпя най-тежките загуби и продължава да търпи.Само с артилерия и вагнеровци смля Бахмут.

73

Анонимен

преди 1 година

Кадировците на Путин са на линия.Той повече разчита на тях.

72

Анонимен

преди 1 година

То пък армията на Зеленски много е напреднала в Донбас!Тоя съвсем изтрещя.Там украинската армия изобщо не е напреднала,а е понесла най-големите загуби.

71

Какво следва

преди 1 година

Ставаше дума за примирие за ден и половина, за да могат хората да отидат на църква. Но като не щете, няма и да има. И на Зеленски, и дядо Байдън им се привижда, че това щяло да бъде много изгодно за Русия. Хайде, за да не се излъжете, войната няма да спира. Просто и ясно.

70

Нищо ново

преди 1 година

Само не разбрах какво са спечелили укронацистите в Донбас за да има нужда да ги спират. И без това чъпчат на място и руската армия ги изчиства малко по малко. Алп питат украинските войничета, те сигурно нямат нищо против това да си починат ден-два. Проблема им е, че никой не ги пита.

69

Анонимен

преди 1 година

Донбас означава донский бассейн -- каменовъглен, всичко е въглища.

68

Анонимен

преди 1 година

"Зеленски: Русия иска да използва Коледа като прикритие, за да ни спре в Донбас" -- ох мале мила, кой ще те пусне теб точно в Донбас, ако ви пуснат то ще е клопка и веднага ще я затворят.

67

Няма да има

преди 1 година

Ставаше дума за примирие за ден и половина, за да могат хората да отидат на църква. Но като не щете, няма и да има. И на Зеленски, и дядо Байдън иим се привижда, че това щяло да бъде много изгодно за Русия. Хайде, за да не се излъжете, войната няма да спира. Просто и ясно.

66

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

Да де, ама за какво напредване на нашите момчета в Донбас бълнува в транс нарко-нацисткият клоун-резидент?Такова нещо няма там просто тия "момчета"-неонацисти и военни престъпници биват методично изтребвани като муxи,барабар с все наемническата cгaн. А колкото до бълнувката,че видите ли "войната ще приключи или когато вашите войници се изтеглят,или когато ние ги изхвърлим",лицето Зеленски пак много се е объркало.Санитарната Възпитателна Оправация ще приключи когато -Виж по-предното изречение

65

Лъжеца пак лъже...

преди 1 година

Днепър намалява потока си - което е противоестествено за сезона и валежите. Зеленото Нещо се готви за последн самоубийствен напън за десантиране на реката. И сега да му говорят за 'примирие'! 'Цинично' нали зелени колеги на западна заплата?