7

Хората

преди 1 година

Хората виждат опората в Бога и в Божиите обещания в Словото Му. Ако църквата насочва вярата на хората към Бога като Спасител, много грехове и грешки не биха се извършили и немалко поправили.

6

Някой

преди 1 година

Църквата трябва да говори с хората и да им помага. След толкова лудост поне те трябва да имат душа и сърце да обединят хората в добро и за добро и да спасят младото поколение.

5

Някой към 3

преди 1 година

Църквата не трябва да има мнение и пристрастия. Тя трябва да има вяра и да носи надежда и да общува с хората, а не да седи в сянка, но много се оплескаха в годините и отвратиха много хора. Също и не знаеш кой от нас как интерпретира нещата и не можеш да им имаш вяра което лошо. Те трябва да бъдат добронамерени, да желаят и да се молят за мир и спасение на душите на хората. Те трябва да бъдат пример който за съжаление не са. Българската църква отвърна много хора и стой отстрани без да помага ...

4

Анонимен

преди 1 година

Само където горделивите свещеници русофили и българофоби, не могат да бъдат опора на здравомислещ православен християнин.

3

Анонимен

преди 1 година

за мое съжаление нашата църква е една безучастната и пасивна организация.Няма мнение за нищо. Нито за Ковид, нито за Украйна и т.н.

2

Анонимен

преди 1 година

"Богоявление ще затвори утре цикъла на големите празници около Коледа. "Започва се на Никулден и се приключва на Сирни Заговезни :)

1

Анонимен

преди 1 година

Като видим,че политиците са се побъркали ни остава само да се молим на Господ...