24

Анонимен

преди 1 година

Вашингтон пост:"55% от смъртните случаи от Ковид-19 през август са на ваксинирани." Точка. Коментарите са излишни.

23

Анонимен

преди 1 година

До Зевс недей така, че ще ти скочат убедените ваксъри, че ваксохулстваш.

22

Анонимен

преди 1 година

Къде са сега дежурните платени и безплатни Ковид експерти на напишат тук някоя и друга дума? А най- добре да се наредят на опашка, и да си набодат по 200- 300 бустера за да са здрави през следващите 3 месеца? Ами оня Кунчев, дето ни лужеше по телевизията най- нагло, че България едва ли не ще се обезлюди? Ще бъде едно безкрайно гробище от починали от Ковид??? Докато не вкараме (като румънците) 2 или 3 правителства в затвора, никакви промени към по- добро не ни очакват.

21

Анонимен

преди 1 година

Браво, излишно похабени пари!

20

Анонимен

преди 1 година

Сега ще спрат вноса на ваксините, а утре ще пищят, че няма ваксини, когато започне поредната вълна и хората пак се втурнат да се ваксинират.

19

Мда

преди 1 година

Баце договори ваксини за -3 бьлгарии , даже се бодна с нещо пред обективите - помня искаше да ваксинира всички

18

Договорени са

преди 1 година

....ОБЩО ОТ ЕС ЗА ВСИЧКИ!!! ТРЯБВА ДА СЕ СЪДИ ТОЗИ, КОЙТО Е ДОГОВАРЯЛ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ БЕЗ ТЯХНОТО / НАШЕТО СЪГЛАСИЕ!

17

Зевс

преди 1 година

Далаверата с ваксините умря, дори САЩ вече признаха, че епидемията вече е на ваксинираните.

16

До17

преди 1 година

Трябва да говорим с адвокат!!! Екимджиев или друг?

15

За ковид

преди 1 година

Имаше УМИШЛЕНО провокирана Медийна Истерия, точно заради производителите на ваксини, а дори Грипът сега протича по- Тежко!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Излиза, че няма кой да свърши най- трудната задача- да накаже ковидарите. Щото само говорим, а нищо не правим. Какъв е редът за действие?

13

Късно се сетихте!!!

преди 1 година

А онези с изтеклите срокове,дето Меси Толупчийски и ген Годжи ги подаряваха заради изтекъл срок?!? Нали ние,тревопасните овчедушни избиратели ги платихме?!? Защо коVid-aрите са все още на свобода, а не при бай Ставри!!! А КукунчеФ днес мънка и скимти като бит евровеган по ми$$ир тв за подвида на подвида на подвидовете на ОМакрон,дето бил обикновена кашлица...

12

Анонимен

преди 1 година

Хахааа- договорени от 2019 до 2023 милиони дози. И пак да пише оная досадна женска трролка, че българинът бил нецивилизован, щото не се бил ваксинирал и онези глупости за дванайсетте овчари.. Яка организирана престъпност!!!

11

Призив

преди 1 година

До Всички "ваксинирани" - Хора потърсете отговорност от палачите си докато можете. Проверете какво се случва в масово "ваксинираните" страни. Ако си заравяте главата в пясъка един ден ще дойде и вашият ред, а тези които ви го причиниха ще си живеят спокойно.

10

Анонимен

преди 1 година

Браво на Бойко че ни ги наши ваксините

9

до 4 и 8

преди 1 година

Ходетете и се прегледайте! Договарянето е година за година, а бибитко не управлява вече две години! Явно вашето е постковид синдром.

8

ВТОРО

преди 1 година

ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ВАКСИНИ, КОИТО УМИШЛЕНО СЪЗДАДОХА МЕДИЙНА ПАНИКА, ЗА ДА ПРОДАДАТ ВЪЗМОЖНО НАЙ- МНОГО ВАКСИНИ ЗА БЪРЗО МУТИРАЩ ВИРУС!!! ТОВА Е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО И НАШЕТО ЗДРАВЕ!

7

Анонимен

преди 1 година

Думата "ваксини" е крайно неподходяща. Сиропите са всичко друго, но не и ваксини.

6

НЕ МОЖЕ

преди 1 година

НЯКОЙ ЧИНОВНИК В ЕК ИЛИ ДРУГАДЕ ДА МЕ КАРАТ ДА ПОЛЗВАМ ВАКСИНИ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ОТДАВНА ИМА АЛТЕРНАТИВНИ МЕТОДИ НА ЛЕЧЕНИЕ, С КОИТО УСПЕШНО СЕ ЛЕКУВАМ ОТ ГРИП, ОТ КОВИД СЪЩО! КАКТО И ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО!!! НЕ СЪМ РОБ НА НИЧИЕ ТЪ.ПППО МНЕНИЕ!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Абе с новият щам и задаващите се ограничения едва ли е най-разумното решение.