77

Боби

преди 1 година

"А ти кремльо остави ли християните да се помолят за Рождество Христово аааааа?" Колко християни които не са православни има в Ъкрайна? Малко Католици на запад(една тяхна църква да е пострадала от РФ удари?) и Украинската Православна Църква които се ИЗЛЮПИХА преди 2 години, не са построили една църква а са завзели десетки църкви от РПЦ които са руски от векове. Има снимки на УПЦ от литургия огромна църква и 5-6 молещи се.

76

Анонимен

преди 1 година

До "Питам се за какви ислямисти говори предния коментар. В България също както и в Русия а може би и в други страни има и християни и мюсюлмани. За какви ислямисти става на въпрос. Това е некоректно. Всички хора са равни и не могат да се делят по етнически религиозни и други признаци. Но точно сорросоидите го правят !

75

Анонимен

преди 1 година

Ще получат коледна заря, няма да е нападение.

74

Питам се

преди 1 година

Колко трябва да си изперкал ,за да говориш за Коледа при положение,че си нападнал друга държава ,а ползваш и ислямисти за целта.

73

Анонимен

преди 1 година

Рамадан кадиров ще празнува руска коледа. Муахахахаа

72

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите сами си пишете мнения по опорки , идвате на талази сами си слагате лайкове сатани.

71

Някой

преди 1 година

Антихристът от Кремъл, който кълнеше че ще избие жените и децата, ако не му се поклонят/предадат/ да се загрижи за православие, си е повече от перверзия ! Колкото окупанти загинат на руската Коледа, лично Гудяев ще им опрости греховете!

70

Хайл химарс

преди 1 година

На бъдни вечер хаймърсите ще се погрижат да пребъдете в друго измерение червени шушляци.

69

Сомунист

преди 1 година

Какъв Бъдни вечер го гони тоя кагебуга нещастен ве - Бъдни вечер мина ***, и ти обстрелваше Украйна на Бъдни вечер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

Анонимен

преди 1 година

А лицемерие ли е да крешиш, че си патриот, а да не искаш да бъдат спасени животи на твои сънародници?

67

мак

преди 1 година

Би трябвало да се зарадват на макар и кратко прекъсване на войната, на възможност да отпразнуват Коледа на спокойствие, но не стана така. Явно някои искат войната да продължи. Ако зеления не получаваше помощ отвсякъде, друга песен щеше да пее.

66

Сандо

преди 1 година

Кремъл не е предложил на Киев коледно примирие, те са го наредили! ... има разлика нали

65

Анонимен

преди 1 година

А ти кремльо остави ли християните да се помолят за Рождество Христово аааааа???

64

Гиб Мелсън

преди 1 година

На укрите Коледа не им трябва. Те си имат Зелински, той е навсякъде и по всяко време. Където и да погледнеш той е там. Той ще стане по известен и от Нелсън Мандела, дори си мисля, че вече го задмина. Няма парламент по света, който да не е правил видео връзка със Зелински или поне да е искал да направи като нашия парламент. Зелински реално е съвременния Кашпировски. Гледаш го от екрана и попиваш от харизмата му.

63

Анонимен

преди 1 година

Е, те тези от украинската хунта са ясни, от тях нищо не зависи. Могат само да джавкат и да го играят мегафон на Байдън и началниците им. А те не са православни и не им пука нито за руснаци, нито за украинци, нито за Коледата им. Всъщност, началниците въобще не са християни, те не са и юдеи даже, кланят се само на Мамонта. И ще сключат примирие само когато им наритат яко задниците, персонално на тях, понеже нямат род и народ.

62

Анонимен

преди 1 година

До 68: какво щяхте да правите вие украинците без подаяния на западни оръжия?

61

Анонимен

преди 1 година

Слава Богу!

60

Герги

преди 1 година

До Слава Украiнi еми затова почна и цялата раута де .... просто доказваш твърдението на ***

59

Анонимен

преди 1 година

До 68: спрете приема на наркотики

58

Анонимен

преди 1 година

До 68: скоро няма да има Украйна, не благодарете!