10

ОПГ

преди 1 година

Мижитурка. Проблемът не е в болниците, но няма дупе да погледне към фарма сектора. Нещо повече, както предишната министърка, така и той изглежда поставен и зависим от фармамафията. Запознати казват, че дори участва и покровителства кражбите и износа на лекарства в чужбина.

9

лекар ихтиманец

преди 1 година

Не му харесвам физиономията!

8

,,,

преди 1 година

Не изпратихте ли всичко за уКропитеците?Сега ще се прай на загрижен.

7

Герб

преди 1 година

Помня една лекарка заяви , че недостигат лекарства и герб я помете още по времето на ковид

6

Анонимен

преди 1 година

Абе Меджидиев,пардон Мижитурков да взема да ти дам един списък с търговците на лекарства и консумативи,какво си тръгнал Михаля по болниците?

5

Тито

преди 1 година

Докато лудите в народното събрание се плюят едни други и си вадят кирливите ризи, децата пълнят болничните отделения. Нашите деца, не техните, защото техните отдавна са в чужбина. Седнал министърът и се плюнчи, мрънка...Така било, онака било.. Държава дето за децата си не се грижи - кучета я яли!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Какви проверки симулирате сега? В репортаж казаха, че вероятно търговците задържат лекарствата и ги продават в чужбина с по- голяма печалба. Не било незаконно! Значи законът не е в интерес на хората! Излага се на риск живота им. Особено децата. Гърция как може да забранява износа на лекарства в такива моменти? А нашата държава какво прави?

3

Анонимен

преди 1 година

Как се краде там, не е истина. Да проверят и домовете на медиците. Изписват лекарство на пациент и си го прибират у тях.

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя пич очаквам да купи руски хеликоптери-линейки за спасяване на пострадали.Много е уверен,че ще се случи скоро....

1

Анонимен

преди 1 година

Абе има там едни червени олигарси които са обсебили и тая сфера,търговията с лекарства,не дойде ли времето да им развалите рахатлъка или не ви стиска?