26

салазар

преди 1 година

Да кастрират примата и после да го обесят

25

баба мара

преди 1 година

сега убедихте ли за какво е белене 20 години бачкане аз няма да го храня 3 пътина ден

24

по-скоро

преди 1 година

Трябва смъртно наказание. Етноса забрави къде му е мястото. На цяла Европа и писна и е време за действие.

23

крум

преди 1 година

А в Полша министър председателя иска ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ

22

3

преди 1 година

Извършителя е от хъхрещите и кара BMW.

21

Анонимен

преди 1 година

Ех, де го Живков и законите от неговото време!..По времето на Янко ашумкарския цар подобни престъпления ставаха много често! Давам веднага пример с Жоро Павето, вземи попрочети какви ги е свършил!

20

Анонимен

преди 1 година

Ех, де го Живков и законите от неговото време!Ами ако е била от активните Янко Шумкарки то тя Кармата си знае работата!

19

Анонимен

преди 1 година

Точно така, ще лежи нищо и с телефонче в затвора и ще излезе изпечен млад криминал. А адвокатски асоциации на ЕС ще лаят лошите и тесни затвори в България, в които условията били нечовешки, видиш ли... А полицията. Тя ще утрепе маса пари и средства за събиране на доказателства и по залавянето. То хубаво, ама много напразен полицейски труд за нищо ще кипи пак в милата ни родина. После убиеца излиза след 3год. А ония се тепат да го хванат. И кипи ли, кипи напарзен труд и се харчат държавни пари

18

Анонимен

преди 1 година

Сега се почва съдебната забавачница- па имал чисто досие, па е първото му убийство, па още е с неузряла психика, па може да е болничък, па бил си признал вината, па бил изразил съжаление. И така от мижавия закон с 10-20 г, я останали 5-6 за лежане. Па и те ще паднат от добро поведение, трудов стаж в затвора, психологична оценка, че се е поправил в затвора и обжалване за намаляване ще бъде спечелено. И забележете, всичко е законно. Не се месете на закона, той справедлив и над вас.Голям майтап

17

мерки

преди 1 година

затвори за малолетни , трудови лагери , доживотен затвор , смъртна присъда . това са нещата !

16

Българка

преди 1 година

Върнали се от Дания, купили къща. Значи не е от глад да краде. Изр... д. Да се гаври с 82 годишна жена, и да и вземе живота!? Ех, де го Живков и законите от неговото време!

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен15, МВР прави- арестуван е. Сега е ред на прокуратурата и съда- да му станат адвокати и МВР да излезе виновно, че е открило извършителя и го е доказало...

14

Трипонеца

преди 1 година

Една скопявчица и доживотен с тежък физически труд е справедлива присъда за това животно,а не да се търкаля в килията 5-6 години и да го пуснат предсрочно,както е традиция по нашите географски ширини!

13

Наблюдател

преди 1 година

Имало нещо гнило в Дания ! Е , да , ама не било в Дания , я в България ! И не е нещо , а е огромна беда - ще пати все повече след разрухата, която си докарахме преди 2 г. с истерията по улиците и площадите ! Вече берем плодовете на избора си за управляващи - взетите иавансово откраднати 38 милиарда ще плащаме дълги, десетки години !!! Честито!

12

Българин

преди 1 година

Този да не е внук на Хамлет ? Или в Дания ги учат на подобно "уважение" към всички датски бабички ?

11

Ефективният начин

преди 1 година

Законът за справяне с разбойничеството, действал у нас преди един век - резултатите са били впечатляващи.

10

Анонимен

преди 1 година

Тези най-добре се наказват сами, в рамките на тяхната общност. След като общността им не ги наказва заради посегателства над хора от други етноси, значи трябва да се въведе груповата отговорност. При подобно безобразие като това, което е описано по-горе, да наказват всеки десети член на племето им, подбран по случаен принцип. Направи ли се това при няколко поредни престъпления, считайте, че след това ще настъпи такъв мир и спокойствие, за какъвто дори и не сте мечтали.

9

Анонимен

преди 1 година

Да проверят в Дания какви ги е вършил. Дали има досие там

8

да-м

преди 1 година

Евроатлантически ценности. Кое не ви е ясно още?

7

Възмутен

преди 1 година

За софийската и местната върхушка живота на обикновеният човек е без значение..той е само един глас и овца за стригане!