33

Ким Чен Ир

преди 1 година

Честит рожден Ден сине да си жив и здрав и бъди много щастлив със семейството ни. Аз може да съм мъртъв но винаги ще живея в сърцето ти! Ние с дядо те обичаме! Тъжно ми е че не доживях да стана дядо но вече нищо не не боли! Обичаме те!

32

Селянин

преди 1 година

Глупости, просто като обичлив татко през уикенда я води на забавления - ядрени опити, срещи с държавни глави, разстрели , иначе ще скучае и ще рови в интернет

31

Анонимен

преди 1 година

До 46 Ти си гледай твоята си кочинка и недей да казваш на другите какво да правят

30

Слава на

преди 1 година

Ким кюфтето вожда на планетата!

29

7

преди 1 година

Тя и нашата демокрация , която янките ни натрапиха ,не я бива никак ,ама това там е истинска лудост.Хората са фанатизирани до истинска истерия ,както немците при Хитлер!Сведени са до обезличаване в името на една личност.Един героичен народ,който устоя на американските агресори и изгради силна държава ,не заслужава такава съдба!Дори Китай смегчи режима си с оглед на глобалната ситуация и не ми се мисли ако този режим рухне дали ще се размине с модела Чаушекску!

28

Бигот

преди 1 година

Едва ли е толкова глупав, да мушка там за наследници, на трона трябва мъж.

27

Изключено

преди 1 година

Северна Корея е патриархат. Сестрата на Ким Чен Ун е родена преди него, а я прескочиха по пътя към властта. Да, тя му е вярно куче, но никога няма да наследи властта. Същото се отнася и за дъщеря му. Ако до десетина години не се сдобие със син, вероятно властта ще наследи някой чичо, братовчед или племенник.

26

ТНР

преди 1 година

Ким е на 36, защо някой да го заменя? Та той е в разцвета си!

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Мълчим си защото сме най-Западаната демокрация на света , свободни , знаещи и можещи , но като цяло сме бедни като Корейците на Ким и чакаме с нетърпение да дойдат новите "избори" , за да си изберем пак СЪЩИТЕ : Винету , Карадайъ , Кирчо и Кокорчо , като ги припознаваме за НОВИ цила в политиката с МОРАЛ и КАПАЦИТЕТ , които ще ни поведат към светлото бъдеще и ще направят България ( ШВейцария на Балканите ) !

24

Знаем

преди 1 година

До Хубави хора - Ти специално би аплодирал ВСЕКИ , който ти даде два банана и ти каже че си " демократ " , без значение дали е така или не !

23

Анонимен

преди 1 година

Пиянката тук е толкова деградирал и зaтъпял, че е бил мъртво пиян/дрогиран и не знае, че Майбах е спрян от производство точно от 10 години.

22

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик - Ти твоя Майбах къде си го паркирал - На улицата в калта до кофите за б---к ! Не е тайна че ВИК-то и басеина ти не могат да напълнят , защото или има голяма авария и ще трябва да носиш вода в бидони за къпане или е много *** и затова купуваш за пиене като в Южен Алжир където започва Сахара ! Вие като се изживявате за много "вездесъщи демократи " , давате ли сметка че дори и чаша вода не можете да си сипете от чешмата като в НОРМАЛНИТЕ БЕЛИ държави ?! За "манекенките" ти ..

21

Анонимен

преди 1 година

За да можеш да се изказваш "компетентно" , трябва да познаваш и двете системи , за да имаш база за сравнение ! Знаете за Корея точно колкото знаете и за Америка . За повечето "компетентни " нашенци " демократи " Америка е McDonald's и пуканки в киното или пред телевизора , Коледни песнички и маскарди по Хелоуин , а останалото е махленски локуми за Хаймарси и Джавелини ( понеже звучат по-внушително ) - Колко от Вас са Виждали Пейтриът или Хаймарс , а ние нямаме ракети дори против градушки !

20

Инцест

преди 1 година

Това момиче е от сестра му, искало му се е да направи момче но уви така става между роднини, сега ще изчака дъщеря си да порасне малко и ще се опита с нея да си направят момче. Така се прави за да се запази властта и богатството а не като Чарлс, ако се беше хванал с братовчедка си от самото начало сега нямаше да има разводи, ко-пелета и нег-ърски снахи.

19

Ганю знае всичко

преди 1 година

До Анонимен 10 - Ние сме най- УМНИТЕ , най-Свободните , най- ЗНАЕЩИТЕ ,и какво ли още не , ама всикчи които сте изброили са многомилионни държави и останалите се съобразяват с тях и интерсите им ,а ние сме на размера на един квартал на Китай или Корея ! Ние сме " демократи" , но кюфтето Кимчо ( не че нашите охраненици са нещо по-друго де ..) НЕ тичка по посолствата да се моли за милост и помощи ! Нас ни ИЗНУДВАТ с парите от ЕС и ако ни ги спрат , ще Ви се прииска да живеете като Корейците !

18

Румен Радев

преди 1 година

Аз откъде да знам кой ще поеме на Северна Корея таковата.

17

До 24:

преди 1 година

Е, има и самoтни дeвствени пpъчoве като теб на 50-60 години, без семейства и деца, които си изкарват злобата "срещу Путин и комунизма". Изобщо не сте интересни, а сте дocадни тъпaнapи с незнайно откъде идващо самочуствие на тотални нaкaдърници. Нямам намерение да стоя тук и да ти правя компания, айде чао!

16

Да ви сера в устата

преди 1 година

Христо Иванов от ДБ е изпратил да пишат коментари тук най-големите пpocтаци от неговото обкръжение - всички до един са провалени алкoxолици или нapкомани, задължително са деца на комунистическата номенклатура, ето защо са свикнали да лентяйстват и сега изкарват пари за долнокачествен алкохол и дрога. Имат комплекси от комунистическото минало на родителите си и затова пишат "против комунизма" 33 години след падането на този режим.

15

Анонимен

преди 1 година

Я, кюфтето се клонирало! Дрогаре, я обяснете на нас заблудените, това в Северна Корея какво е - република ли е, монархия ли е, че нещо се объркахме - голямото кюфте вече е 3-то поколение владетел, а гледаме - кара ни да свикваме и с 4-тото.

14

Анонимен

преди 1 година

Цялата рода на Ким включително децата им са завършили в Швейцария. Що, бре? Северокорейският университет не ви ли харесва? Жалки дребни комунистчета. Само те да е ползват от благините на Запада, народа обаче не, той трябва да плюе Запада и да не си и помисля да го хареса.