10

Анонимен

преди 1 година

Затова тоталитарната държава е обречена - със страх и терор не може да се изкара най-доброто у един човек. И затова демокрациите процъфтяват - свободната личност е идейна, иновативна, креативна. Не Горбачов унищожи СССР, както реват червеномозъчните, а самата система беше изгнила, не беше останало ни едно здраво място, защото смачкваше свободната личност. А Северна Корея де факто е сатрапска абсолютна монархия.

9

Някой

преди 1 година

Те там ядат по две деца накуска. Други простутииии калви ще напишете. Поне знаете ли къде е тази държава

8

пияница мистик

преди 1 година

Дрогаре психопати, само не забравяйте, че всичките ви любими диктатори на режими са учили в лошия Запад :))) Този свинският е завършил в колеж в Швейцария, а не в Просия :)))

7

Анонимен

преди 1 година

доколкото си спомням тези същите източници казваха 6-7 пъти през изминалата година ,че кимчо е умрял

6

Да

преди 1 година

Глупости

5

Ким

преди 1 година

е видял, че в министъра му има русофобски черти и го е пенсионирал преждевременно муахахаха

4

Анонимен

преди 1 година

Идеята е да се знае кой е врагът и да бъдат систематично очерняни противниците на Америка. Нямам представа как стоят нещата в Северна Корея, едва ли са читави, щом е комунистическа страна, но сигурно поне половината от писаниците за тях са пълни глупости, ако не и повече. Непрекъснато се говори за пропагандата там, което може и да е вярно (не бързам да преценям без достатъчно информация, пък и не се интересувам кой знае колко), но на фона на бясната пропаганда у нас и на Запад е доста смешно.

3

До 1

преди 1 година

Да се види, че по света има и нормални ръководители.

2

Хон Гил Дон

преди 1 година

Затова и Ким Чен Ун е толкова популярен в бг, ако имаше публични екзекуции на бивши министри, хората щяха да си умрат от кеф.

1

???

преди 1 година

Каква е идеята на подобна новина?