10

Анонимен

преди 1 година

Защо са нужни препоръки? Нали европейците са ваксинирани?

9

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Аз нося предпазна маска и в тоалета и нощем, а и се завивам през глава. Свалям маската само като си сръбвам от чашката и веднага пак я слагам. Ваксиниран съм три пъти. Вероятно затова изкарах ковид-19 само два пъти.

8

КИТАЙЦИ

преди 1 година

,,НЯМАТ РАБОТА В БЪЛГАРИЯ,,-ДА СИ СТОЯТ В КИТАЙ

7

Анонимен

преди 1 година

ЕК защо не препоръчва мерки за пътуващите от и до САЩ, там също сеят зарази? Или Китай е удобно сочен с пръст като гнездо на зарази. Нима нови вирусни щамове и мутации не се случват в Европа и САЩ? Или Китай е удобната дъвка?

6

БДЖ

преди 1 година

Нали критикувахте карантинните мерки в Китай, бе, г-да демократи! Ся що ревете, уплашихте се да не дойдът нови щамове от Китай, нъл тъй?! Лицемери!!!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Китай са първенците на Давос и оня извepг Шваб. "Препоръките" на Били и компания се преизпълняват в пъти от жълтия фашиct, нищо че уж са "врагът". Жълтурите се оказаха най-тъпата нация в света, дори *** от Нигерия се оказаха по-умни след като категирично отказаха силовото налагане на цифровите пари.

4

Анонимен

преди 1 година

Пада яко ръсене. Две години без грип, сега един след друг. Ходи ме убеждавай за обратното...

3

Анонимен

преди 1 година

В Китай са вечно с маски, дори и в къщите си, най добре и ЕС да въведат китайския модел и не само за маските, че да се кротнат и без това ги копират!

2

Европеец

преди 1 година

Нямаме нужда от соасяване, благодаря.

1

Някой

преди 1 година

От година и нещо казвам, че накрая ще опрем до скафандрите ама никой не вярва. Глобализацията и бързото развитие донесоха много плюсове и много минуси. Много хора не са готови да го осмислят, но е така. Хората не са готови и осъзнати за много неща и са един естествен ***.