6

Асан

преди 1 година

И турците се изхитриха и ползват двойния стандарт. За турски граждани цената на продуктите са много по - евтини, отколкото за чужденците. Изключение правят само горивата. Там не могат да играят с цената.

5

Анонимен

преди 1 година

До 2 - Защото има едни злобни хорица, които искат да ти лажат, че ти не си прав, *** нещо ти ина, *** си сбъркан, просто защото си различен от тях. Ехх ... Ако си с новоизмислен пол, тогава си герой.

4

Анонимен

преди 1 година

Едно пътуване ми спестява 200 лева, ако е само за хрнаа и препарати, а ако е за строителни материали, може и по 3-4000 лееа да си слестя и това е с нощувката.

3

Анонимен

преди 1 година

"В рамките на ЕС този вид туризъм не е особено популярен, защото стоките са почти еднакви навсякъде" - Кажи го на датчаните, дето живеят в Ютланд, близо до немската граница ...

2

Анонимен

преди 1 година

Защо да няма шопинг туризъм, хората съчетават полезното с приятното! Липсващи или скъпи стоки и лекарства тук, хората ги намират там! Няколко дни екскурзия с приятно прекарани, вкусна храна, по евтино и качествено обслужване, ще им дойде добре!Да пътуват или не, те решават, след като ще си улеснят живота с покупки и ще прекарат приятно, живи и здрави да са и да оставят парите си там, където сметнат за добре!

1

Анонимен

преди 1 година

А фармацевтите у нас злоупотребяват с цените на лекарствата. Най-обикновен парацетамол е 4 пъти по-евтин в Турция, отколкото у нас. Да не говорим за по-скъпите лекарства.