8

Коментатор

преди 1 година

До Анонимен-заглавният път минава през населени места и както караш с 120-140 изведнъж намаляваш до 20-40, има и много кръгови движения. Явно шофьорът не е внимавал, че е в населено място, защото понякога наистина пътят е широк. Не е оправдание, но без светофари пешеходните пътеки не са достатъчно безопасни.

7

Коментатор

преди 1 година

Този път е много товарен. Трябва да се научат да слагат светофари на пешеходни пътеки, които се натискат от пешеходците да преминат. Иначе това ще продължава.

6

Анонимен

преди 1 година

Има две основни причини за многото катастрофи с камиони. Първо - вече шофьори стават всякакви индивиди, които единствено са се научили що-годе да управляват машината, но нито имат усет, нито допълнителни знания, нито пък се интересуват и при по-нестандартна ситуация са неспособни и да не си им на пътя. Второто е, че страшно много *** станаха шофьори и карат камионите като коли, а съвременните камиони са мощни и вървят доста прилично. Правят си буквално каквото искат и са много опасни на пътя.

5

Анонимен

преди 1 година

Ужас.. горкото дете и родители му. За това като стане опасно в града - хващай гората.... до там я докарахме.

4

Анонимен

преди 1 година

То за това камионите е забранено да влизат в жилищните зони но тоя явно не е разбрал от къде да мине.

3

Промяната!!!

преди 1 година

Ми той кат в Бг тук на пешеходни пътеки не се спира. Ако някой спре другите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го изпреварват на пътеката пред погледите на пресичащите хора. Ама това е Румъния, отдавна не е *** от преди 25 г.

2

Анонимен

преди 1 година

Славата на умнокрасивите диви балканоиди продължава да се шири надлъж и нашир!

1

Веско Григоров от

преди 1 година

Браво на нашите пед.ли , вече завладяха и другите страни ....