21

Анонимен

преди 1 година

"милениумите. Имаме дете алфа" - Това някакви заклинания ли са?!?

20

Анонимен

преди 1 година

И как да спреш алкохола като винзаводите са на мутрите?! Все едно да затриеш държавата:)

19

Анонимен

преди 1 година

Батьо психоложкий ... Преди се пиеше пак. Едно време фамилията правеше по 300 литра вино и раздаваше, но капчица не оставаше. И знаеш ли какво? Няма ЕДИН от нас, дето да е бил в затвора. Имаме военни с висок пост, учители, инженери и лекари сред същите тея "пиячи". Проблемът не е, че "българинат искал мазно на корема и алкохол в него" - проблемът е, че се допусна култуа на хидоизъм и простащина. Ама ако сега "забраня" на децата да гледат чалга, рап, метал и ТикТок аз ставам "репресивен" родител.

18

Деца?

преди 1 година

На 16-17 г. всеки представител на малцинството, от което са тези "деца", трябва вече да е станал родител. Според традициите им, 9-годишните са вече в женитбена възраст, а най-младото от въпросните "деца" е било на 10 г. и в компанията на другите трима е отишло да пазарува ракия, после се е върнало с тях, за да й направят рекламация.

17

Анонимен

преди 1 година

Така е при демократите - ракия, убийства, ... и то от детска възраст

16

Лека корекцийка

преди 1 година

До Анонимен 14 ПСЕВДОдемокрация, градена от комунисти, метресите им и мутри и доносници!

15

Ракияцимин

преди 1 година

Как какво "Ркията", бе! Щоту Ракия е имало, има и ще има, останалото са житейски подробности на ежедневието!

14

Анонимен

преди 1 година

общото е, че откакто влязохме в т.н. "демокрация" ударихме дъното , но и продължаваме да го копаем още по-надолу :(

13

Анонимен

преди 1 година

Нито филми за Ботев ще гледам (ценно ми е времето за пародийни изпълнения с полиетилиенови български флагчета), нито ме интересува как се избиват мaкaците из селата. Мисленето на аутсайдера не можеш да промениш. То се изгражда още в зародиш.

12

Анонимен

преди 1 година

същото което е общо с убития бг граничар и турцизацията в североизтока - турция

11

Еrror 404 404 404 40

преди 1 година

Каквото е качеството на филма за Ботев,карикатурата наречена"Монета за Ботев"...такова качество има и развъжданата индийска народност тука!Никакво!Логичен резултат!

10

Общото и в...

преди 1 година

...двата акта е просто тията. Уникалната, убийствена просто тия....

9

Милионер

преди 1 година

Не ги разбирам тези неща за общото. Но пък, обещавам, че ако г-жа Ботева ми изпее за Василка, аз ще й изпея за "Имала майка" и "Белите манастири". Можем си ги пеенето и готвенето.

8

Анонимен

преди 1 година

Не знам експерта Владимиров защо иска да има мазнина в корема и алкохол и не ме интересува.

7

В лошия Китай такива

преди 1 година

биячи за шише ракия ги пращат в Трудови лагери. Там ще могат да чупят големи камъни с тежкия чук, дълги години наред. Тежкият труд щеше да ги пречепи. Но лоши са китайците, а бэългарите са добри, мноого добри даже...

6

Време е!

преди 1 година

След като НИЕ, Българите, приехме за демократ и антикомунист пазвантина на правешкия сървул, съдружник на Маджо и Пашата, и продължаваме да го избираме начело на Държавата, НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗНЕНАДА! Прочее, все се моля и паля свещи ДА ЗАДУХА УКРАИНСКИЯТ ВЯТЪР И ТУКА и да измете всички кадесаро-кагебистки кууурви, които пият кръвчицата на обикновените българи вече 75 години! АМИН

5

много ясно

преди 1 година

За Военен режим сме! Толкоз.

4

Има общо

преди 1 година

и със статуята на цар Самуил със светещите очички, като от Дисниленд, пред галерията за чуждестранно изкуство. Демек много сме изостанали щом не ги разбираме тея неща.

3

Анонимен

преди 1 година

Не мисля да го гледам ,но явно филма е много реалистичен образите на октьорите са прекалено близо до реалните щом толкова много го оплюват

2

Анонимен

преди 1 година

Де да бяхме 8 милиона, ама не сме ....