362

Гост3

преди 1 година

То щото с лева няма поскъпване.

361

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА къде да пазаруваме, в българскоро Фантастико ли, където цените са с по 20-30% отгоре на едни и същи продукти!

360

Анонимен

преди 1 година

В Хърватия олиото е 3,2 лв а в София е 5,3 лв.

359

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупостти от нашите псевдо медии 😷 влезте и четете в хърватските сайтове... няма и един ред такава информация. Единствения начин да спре спекулата е единни пазари и валута. В Европа инфлация 8-10 процента в България 40....Чудно ми е защо хората не се плашат 40 процента а се плашат от 1.96 да не стане 2Много сме шантави като народ.

358

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 362Докато пазарувате от чужди вериги, цените ще ръстат. Кога ще схванете, че по този начин парите напускат България? Спрете да пазарувате от Кауфланд, Лидл и Билла.

357

Руски внушения

преди 1 година

Да на Еврото , не на рублата!

356

Анонимен

преди 1 година

Ха честито! Съвсем скоро и у нас!!!

355

Анонимен

преди 1 година

Дългата руска ръчичка и тук е подхвърлила някоя някоя копейка деноминирана в зелено да плюе по ЕС и еврото! Но скоро *** от изток ще бъдат натикани в блатата и степите.

354

Щерю

преди 1 година

- Хърватите трябва да се успокоят! Всяко тяхно обедняване е евро-атлантически, демократичен процес на обогатяване на юдейските банки...

353

до 376

преди 1 година

Хе-хе, по-бебешки въпрос отдавна не съм чел. Разсмя ме.Като дойде еврото - хм, хм...

352

Анонимен

преди 1 година

А при нас защо цените скачат повече без да имаме евро?

351

Анонимен

преди 1 година

На момента сме вързани към еврото през валутен борд, т.е. лева е като евро по фиксирания/неизменен курс на БНБ. Падне ли борда - майко мила...В лучая приемането на еврото е по-малкото зло. Най-добре е така да си остане, както е на момента, ай дано ама надали. Ще ни "напънат".

350

мунчо

преди 1 година

Мишок ,,,Внимаваи кво си пожелаваш,щот продажбата на всеки актив на държавата ни на промоционални цени на чужди държави в доста страни се счита държавна измяна и е наказуемо с затвор .Разбирам че Възрожденците ти са неудобни ,но се моли да не вземат власта щот доста продажници ще се наакат

349

Анонимен

преди 1 година

Започваме подписка за закриване не ултранеофашистката организация Възраждане! Костя, ше връщаш копейките, нема къде да избегаш!

348

Мъдреца

преди 1 година

Я да ви кажем. На всеко общество, кога и да било, 50% от людете са некъв вид търговци! Ще не питате другата половина къде хлебят, а все питате жертвите де все им е скъпо и все реват, че някой нещо някъде ги прецакал. Ми айде де! Революция чекате! Да ама не! Половината хървати са доволни, кой продава по-скъпо в магазинчето, кой продава по-скъпо сладоледа, кой продава по-скъпо вехториите си в OLX!

347

булизход

преди 1 година

Не само вън от шенген и еврозоната,но и от евросъюза и нато! не ни трябва статут на слуги и ратаи втора категория хора.Еврото е създадено да обслужва интересите на богатите страни в евросъюза.По-добре бедни извън европа отколкото бедни в европа.

346

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 365На Възраждане, ако всички действия, не водят към печелене на гласове и нови избори, с мед да ги намажеш. Признавм, по-добра версия на Волен са.

345

честито

преди 1 година

До Бай Гочоне 1 евро евро а между 1.60 и 3 евра ,толкова е цената на хляба за нормалния европеец ,уточнявам че тои не печели 300 до 500 евра ,а работи на база 14 -20 едва на час от които като му друпнат данъците остават 10-12 реални

344

А защо

преди 1 година

се недоволства, какви са търговците, хора, да секса е между нас хората, не е от марс и луната. Ние се клатим...

343

анонимен пуяк

преди 1 година

А ти няма ли да мреш вече заедно с тях ,че ни писна от крадливото ви поколение