111

Анонимен

преди 1 година

Бойко Методиев Борисов умря още преди да е умрял....второ поколение червен член на БКП и второ поколение милиционер........живееше във фалшив безмозъчен умствено несъстоятелен свят на марксизма и комунизма на Вашингтон,Лондон,Брюксел.......Накрая Ангела Меркел нарече Бойко М. Борисов че е една Турция нямаща нищо общо нито с Германия нито с Европа.....факт....СРАМ няма тоя

110

Анонимен

преди 1 година

Десислава Атанасова към ПП: "Сбогом, аматьори", или.............. след като не можете да крадете като нас, по-добре не се захващайте!

109

Анонимен

преди 1 година

Тоя народ заслужава да мре

108

Анонимен

преди 1 година

"Иначе ще станем само един клиент, както е в много други сфери." -- ти си вече един клиент на централния софийски затвор, който не е получил още касовата бележка.

107

Анонимен

преди 1 година

А асен василев на втория ден като стана министър, заяви в интервю за плановете на новото правителство, на България втора атомна централа не й трябва. Пълно единодушие между дъртия разбойник и по-младото поколение разбойници. Ха-ха, хи-хи ! Каква хармония !

106

Асенчо

преди 1 година

е за затвора!

105

Анонимен

преди 1 година

"В момента имаме само един полезен ход и той е максимално бързо до края на седмицата да внесем ново решение, с което да задължим служебното правителство да отвори Плана за възстановяване и да предоговори лично поетия ангажимент от Асен Василев, а именно затваряне на централите в Маришкия басейн" -- ако герб беше на власт борисов щеше да каже -- "аз ще взема решение", както за аец Белене и после щеше да ги затвори. Ха-ха, хи-хи -- но сега не е на власт и трябва да има театро.

104

НИК

преди 1 година

Абе БАЦЕ нема ли кой да ти каже да престанеш ежедневно да се излагаш по всички видове медии. А ти не беше ли премиер 10 тина -12 години и колко пъти се кри зад фустите на твоите ***? Колко пъти дойде в Парламента и колко пъти се появи на дебати за нещо? Само питам, то отговора е ясен.

103

Анонимен

преди 1 година

Избори не ни интересуват, интересува ни влизането му в затвора ...

102

Анонимен

преди 1 година

Къш към централния затвор...

101

Анонимен

преди 1 година

Да кажеш ,че Асен Василев се крие зад нечий гръб е смешно.Асен Василев демонстрира открито и много смело своите каузи и принципи .И въобще не крие неприятното си отношение към ония ,които много обичат да мачкат всеки,който демонстрира сила.

100

обик.тиква

преди 1 година

ХАХАХАХХААХХАХХАХХАХХХАХААААААААААААААААА.............

99

Анонимен

преди 1 година

Браво на Бокича - абсолютно не е егоист ! Държи и всички други ,освен верните му пуделчета , да разберат колко е npo3д ...

98

Анонимен

преди 1 година

БЛАГОДАРЯ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА СНЕЖАНКА ЦИЦОРЕСТАТА, ЧЕ НИ РАЗКРИ ПЕРМАНЕНТНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА УПРАВЛЕНИЕ - НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ,А АКО ГИ ИМА НИКАКВА ПРОЗРАЧНОСТ... НЕЩО КОЕТО НЕ Е УЧУДВАЩО ЗА ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ П+Р+О+С+Т+А+Ц+И !!! НА КОГО МУ ТРЯБВАТ ТАКИВА "СЛУГИ" НА НАРОДА ??? МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИТЕ !!!

97

Тиквун

преди 1 година

Тикве, не можеш да станеш два пъти милиардер! Ако искаш втори път, стани милионер и тогава отново драпай да станеш милиардер...или купи Барселона, че те сега са в криза и не им достигат парите. В България има много фенове на Барса и със сигурност ще те преизберат за още 12 години...

96

Анонимен

преди 1 година

А твоето управление на колко се равнява бе тикво. На това му се вика хем грозен, хем нахален. Както го е казал народа, колкото си по-***, толкова ти е по-лесно, очерняш всички около теб и само говориш и крякаш, а реално нищо не вършиш.

95

Класик Айн Ранд

преди 1 година

Айн Ранд създала идеологията на Роналд Рейгън юдеохазарска ИСЛЯМОФОБКА........Айн Ранд твърди цитирам::"Арабите са етнос от ДИВАЦИ и в своята над двухилядолетна история никога не са имали култура и цивилизация а винаги са били диваци"..............някъде около 29 юни 1999 най-добрите арабски мислители и интелектуалци изненадващо за мен публично заключиха:"Ние ИСЛЯМА в настоящето нямаме нито култура нито цивилизация" и после ислямска тишина чак до 11.09.2001 което също е свръхподозрителен факт"

94

още самопризнания:

преди 1 година

Близнак Мюсюлманин на Алгафари участваше в публичен диспут с юдеоевреин и малко по свободно без да променям мисловния контекст ще го цитирам:.........Ние мюсюлманите преди 1948 сме живяли съвместно само с Руснаците и Балканците и чак до 1948 западната цивилизация беше етнически чиста територия от мюсюлмани,не сме мафиоти като вас двухилядолетните юдеоеврейски глобалисти оплели в тайни криминални мрежички целият свят".........Русофилия,Балканизация е Ислямизацията започнала 1948 на западняците

93

РАЗГАДАН 11.01.2001

преди 1 година

Самопризнанията на ЦРУ глобалистки събрани в само едно самопризнание са следните:"Агентите на ЦРУ непрекъснато следяха и подслушваха Мохамед Ата и неговите осемнадесет заподозрени бъдещи терористи които редовно посещаваха посолството на Саудитска Арабия в САЩ и някъде след 2 септември 2001 отведнъж тези 19 заподозрени ИЗЧЕЗНАХА и нито един агент на ЦРУ незнаеше къде са ......изчезване от проследяването на ЦРУ с помощта на тайните служби на Саудитска арабия с ръководен тръст в Посолството в САЩ"

92

РЕЛИЗМА

преди 1 година

Израел се превежда "богоборци" същото като петролния ислям......имат си и НАЦИОНАЛИСТИТЕ от "ДЕЦАТА на ИЗРАЕЛ"......Кувейтските ЖЕНИ обявиха Западната Цивилизация за детеубиййска и ги заплашиха че ако не загубят войните в Ирак и Афганистан ще изпратят на западната Цивилизация кървавите мюсюлманки ислямски джихадистки да ги изтребват след мъжете от Ал Кайда......Посолството на Саудитска Арабия в Ню Йорк:11.09.2001