4

Анонимен

преди 1 година

Уважаеми господа какво значи инфлация и безработица.Инфлация значи надолу а не нагоре еднократно или многократно се тая народа знае какво значи това по добре от вас знаете го добре и вие инфлация нагоре хората са на прага на бедността правителство няма депутати няма държава няма всеки прави каквото му е кев лъжете с инфлацията телекоми докога не ни пипаите единственото удоволствие ще теглите

3

Анонимен

преди 1 година

Човек гради целите си от дете. Аз имах цел и я постигнах. В момента само надграждам. Ей така за 1 нощ мисленето не се променя. Под цел нямаме предвид лигавщини като да спрем да пием или да отслабнем- това, ако не го можеш, си за никъде. Под цел се има предвид определени инвестиции, растеж в кариера или бизнес, резутати, имоти, начин на живот, семейсто и т.н.. Обикновено кадърните и можещите целите сме си ги постигнали. А и мрънкалниците и 100 живота да живеят няма нищо да постигнат.

2

Джуджаци

преди 1 година

Всички си пожелават големи работи в новогодишната нощ, а на сутринта получават само махмурлук. Празниците и подаръците са за децата, над определена възраст хората би трябвало да се държат по-сериозно. Децата обичат дядо Коледа, възрастните - Снежанка.

1

неЗависим журналист

преди 1 година

Благодаря на г-н Сорос за щедрия коледен бонус.