11

не че нещо

преди 1 година

А бе ще го търсите Герб,ама още малко ви трябва!

10

Анонимен

преди 1 година

Управлението на АПИ са ГЕРБерасти и назначени от Боко. Как да не се краде, като това беше прийома на Афалт Паша

9

Мда

преди 1 година

Това е ЛЪЖА! За два месеца се ремонтира основно, два слоя асфалт, пътни канавки и изчистване на храстите в страни от пътя на 50 км отсечка от Е-80, Пловдив - Бяла река

8

Крадът ли?

преди 1 година

До Анонимен: "че почтените, умни и красиви борци срещу мафията, крадат и лъжат като за световно." Това го разбрах още когато на Асен Василев му светнаха малките очички и възкликна: "Я!?, ама тя България не е бедна държава!!!"

7

Анонимен

преди 1 година

Яко се краде от пари за пътища, по-яко и от ГЕРБ даже. Въобще през последните две години се видя, че почтените, умни и красиви борци срещу мафията, крадат и лъжат като за световно.

6

Йосиф

преди 1 година

Прокуратура на Р.България да се самосезира А1 магистралата Тракия от Вакарел до разклона за Велинград е от времето на Тодор Живков дупка до дупка !!!

5

И какво?

преди 1 година

Каьват ГЕРБ крадял от строителство на пътища, пък се оказ че с 3 пъти по-малко пари са вършели 3 пъти повече работа.

4

Апи

преди 1 година

Апи хапи,от 60години по улицата ни е чакъл,плащам данъци а ходя в кал.това е с.жегларци, община Тервел,обл.добрич,ул,21.газим 70години в кал.чакъла ни бе поставен от родителите,те прокараха канала за вода улицата наредиха с чакъл.така си остана.дъжд кал,зимата не се чисти,понякога мисля това ли е България.къде живея аз данъкоплатците и ония в София.

3

Трактор

преди 1 година

Абе не е точно така. 2019 г-н Милчев и хората от неговата партия сключваха фалшиви договори, не за ремонт и не се разплащаха с фирмите от техните собствени обръчи. Сега Шишков трябваше да се разплати за някои свършени дейности, за да не спре изцяло поддръжката на пътищата. Затова беше завишен бюджета на АПИ.

2

Анонимен

преди 1 година

Не е точно така. Симитли-Банско го изровиха и положиха нов слой доста дебел асфалт. Според мен този път е републикански, основен ремонт, а километрите са доста повече от 7.

1

Момо

преди 1 година

Как къде са парите? Там където трябва!