90

Анонимен

преди 1 година

Шарлатани+Костовици искат да управляват.

89

toti

преди 1 година

Ох на мама бузките.....ми и то дитето иска да иде,ко толко краднало,че къщичка за дечица си направило ,та било лошо......сега други ка крадат кой пита де са им парите,,у буркани??

88

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да се мери с герб , по корупция и крадене , защото имат як ГРЪБ от СЪД. СИСТЕМА !

87

Анонимен

преди 1 година

Тая Грознолинда защо не се скрие ?

86

Анонимен

преди 1 година

Десислава Атанасова към ПП: "Сбогом, аматьори", или.............. след като не можете да крадете като нас, по-добре не се захващайте!

85

Анонимен

преди 1 година

Интересът ВИ никога няма как да бъде предаден заради корупционни схеми понеже корупционните схеми винаги някак все облагодетелстват вас от гербчето.

84

СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ

преди 1 година

Ако на следващите избори се броят листчетата от машините и не се вземат в предвид фалщивите протоколи от мащината ПП и ДБ няма да влязат в парламента. Никой не гласува за тези Шарлатани. Машините ги вкарват с фалшификации.

83

ПЕГАС

преди 1 година

О МИС ПИГИ,В ТЕБ СЪМ ВЛЮБЕН АЗ - ТУК ПРИСТИГАМ ОТ ПАРНАС ДА ТЕ ПРИГОТВЯ НА КОЛБАС !!!

82

Анонимен

преди 1 година

Само като и видиш физиономията на тази и ти става ясно колко ограничен човек е. Някаква икономистка, която до ден днешен не са и ясни какво е киловат, мегават и подобни, но я бяха пльоснали за министър. С такива капацитети затъваме все повече.

81

Ха Ха!!!

преди 1 година

Всички лели, баби и гадни крадливи чички от Герп и Дуписе в затвора!!!!

80

Анонимен

преди 1 година

На тази стрина дали и е ясно, че след десетилетие управление на герб, няма как тези след тях за 6 месеца да им оправят всички бакии. Сега искат за всичко да натопят ПП ами те ако бяха направили всичко като хората следващите нямаше как да променят нещата. Те забъркаха такива каши, че ще е много трудно да се възстановим.

79

Анонимен

преди 1 година

Очевидно Асен Василев се оа*ал или просто го е направил нарочно и сега набутва някакво решение от времето на ГЕРБ, но докато през 2019 година са взели за базисна година 1990 година когато българската икономика е бълвала в пъти по-вече от днес и са се съгласили да намалят с 50% т.е ако 1990 приемем за 100 единици Герб са се съгласили да намалят емисиите на 50 , Василев е решил да намали с 40% но от примерно 45 спрямо онова от 90г. т.е. 26 . Ако се случи това Старозагорско ще с 50% безработица

78

Анонимен

преди 1 година

Избори идат, нормално е гербиджа да се пеняви. Че и се сърдят, като ги питат а те къде са бляли 12 години.

77

КИРЧО И КОКОРЧО ВЪВ

преди 1 година

..ЗАТВОРА---- ЗА ТОТАЛНАТА КОРУПЦИОННА СХЕМА ВЪВ ВРЪЗКА С ЕнЕРГЕТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ И "ДЖЕМКОРП"! .....единият е договарял , а другия е подписвал договори с "ОФШИРКА"--А НЕ С ЛОНДОНСКА КОМПАНИЯ---Така на практика са продавали интересите на България , и са получавали пари за ---информацията и комисионни по сключените договори!....НЯМА ШКАФЧЕТА С ПАРИ ---А ЦЕЛИ КОФЧЕЗИ С ПАРИ СА НАГУШИЛИ ОТ ПП!СЪД И ЗАТВОР ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !!!!!!

76

Анонимен

преди 1 година

ЛОЙКО,ЗАТВОР !!!!!!!!!!!!!!!

75

123

преди 1 година

Вчера гледам новина, че 1/3 от гербавите магистрали са за ремонти.Гроб защо мълчи?А тая бузестата на снимката още я чакаме да покаже пътната карта на газовия поток към сърбия строен с наши пари.А шкафчетата, павец чаира, как руснаците ни осъдиха заради златния гьол белене, безумните цени на ф 16, южен поток,суджукгейт, 8те джужета, *** , водната криза в своге, перник,гешев/цацаров,"терасите", апартамента на горанов, смешната оградка към турците и още 30+ други историй...

74

5687

преди 1 година

Преди доста години САЩ си избра артист /не много известен/ за президент и благодарение на богатите евреи успя да разбърка Европа. Преди години България си избра пожарникар за премиер и благодарение на мутрите зад гърба му България потъна много. Направете си изводи и решете за кого да гласувате на предстоящите избори.

73

5687

преди 1 година

Крадците викат дръжте крадеца. По лесно е да обвиниш опонента отколкото да обясниш защо "магистралите" убиват хора и от къде са кюлчетата и пачките до пистолета на уморения премиер.

72

Обикновен човек

преди 1 година

Песните на г-жа Ботева нека да огласят цялата територия на България. Това ми е пожеланието за през Новата 2023 г. Да ни е честита. Не се казвам Радев, нипо пък съм президент на България. СТОЙНЕ !

71

от северозападО

преди 1 година

До 77 До: Петкова, къде ще отиде не знам, ноо подозирам къде ще отидат Петков и оня с джучките - в Софийски централен!!