17

Анонимен

преди 1 година

До Ти да видиш.. "А кой предизвика кризата ? Кой анексира Крим и нападна без причина Украйна ?" - Историята не започва през 2014г., а много по-рано. Вярно, че медиите са те промили така, че да си мислиш, че всичко покрай войната в Украйна започва 2014, но това си е твой проблем. Прав си, когато дойдат ***, трябва да ги унищожиш. Именно това се случва днес, но *** в Украйна ще бъдат унищожени от руските *** за добро или лошо и така. Пикът на Запада отмина. Следва упадък.

16

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, догодина ще е 31-годишно дъно, после 32, 33 и т.н. ... До 2030 няма да имаме нищо, но сме щели да сме щастливи според глобалистите хахаха Глобалистите не знаят българската поговорка "де го чукаш, де се пука". Натискат обществата в целия свят, но съм сигурен, че в даден момент ще имат проблеми точно там, където най-малко са очаквали и плановете им няма да се изпълнят така, както им се иска. Природата/Бог/висшият разум или който там няма да им го позволи... :) ... Честито на именниците!

15

Яяяя

преди 1 година

До АнонименСамо едно е дъното ,но го удрят много пъти. Накрая да не вземе да пробие корпуса и ....Титаник-2

14

Анонимен

преди 1 година

За съжаление новите коли са много по-калпави от старите, всеки взе да гони печалба, а не качество. По добре да си търкаляш старата кола.

13

Съвет

преди 1 година

Тая с електричките до 2030 г. няма да стане. То няма достатъчно ток за осветление и отопление , камо ли за коли.Не се отказвайте от ДВГ ,да не съжаляваме после.Да само за малки двуместни електрокарчета, само за града.

12

Ти да видиш..

преди 1 година

До БАНко 13 А кой предизвика кризата ? Кой анексира Крим и нападна без причина Украйна ? Когато в дома ни дойдат нашественици- миш-ки , хле-барки , му-хи, не преговаряме с тях , а ги избиваме.

11

БАНко

преди 1 година

НЕ СА ДВИГАТЕЛИТЕ , А КРИЗАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ !!!

10

Анонимен

преди 1 година

Тия нещо много ДЪНА започнаха да удрят напоследък ?!

9

Анонимен

преди 1 година

Е как по-точно да си купиш нова кола,като трябва да чакаш 6 месеца за кола с някакви екстри. По-лесно и бързо е да вземеш 2-3 годишна кола, въпреки че цените им скочиха и станаха по-скъпи от чисто новите

8

Анонимен

преди 1 година

Кралството ще е зелено, Суначето си знае работата, ще оправи енгелизите! ЕС ще е зелен! Пътят е общ, всички зелени и еднакво *богати*!

7

Анонимен

преди 1 година

До 6 В Корумпираният ни ЕС ли? Едва ли!-:)))

6

Анонимен

преди 1 година

Ще се молят да се върнат в ЕС.

5

Анонимен

преди 1 година

Кола с десен волан,кола ли е? Не! На Англетата,всичко им е обратно!

4

Анонимен

преди 1 година

Охоо, тия ще копат още.

3

Някой

преди 1 година

И ние мислехме в Германия да си купим нова кола, но прецених, че с тази война не е рентабилно. И старата ни не толкова стара, че да се набутвам с кредити в такова време. Исках и малка кола да си взема, но прецених, че сме на добра локация и от това се отказах в това време. Електричка не искам. В крайна сметка ако нещата вървят към дъно сме в град който позволява и карането на колело.

2

123

преди 1 година

Ударха дъното защото всички производители взеха да произвеждат само скъпи и прехвалени трошляци.На хората им писна.Колкото по ново-по голям *** е

1

Крети

преди 1 година

По добре да си карам старата кола някога струваше 16хил евро нова , сега същата 10 годии по късно 26 хил Евро. Хората си настрадаха и от *** на VW групата да ми късат вериги на 70 хил км