22

до "остане тук&

преди 1 година

Самозалъгваш се, като вярваш на платените ***. Вирусът ще остоне с тебе постоянно и все по-тежко и по-често. Ако като повечето ни сънародници беше сравнил броят новозаразени във ваксинираните Ковид гета или височината Ковид на вълните им с нашите нямаше да се сиропираш. Особенно свръхниската ни лятна вълничка и вече се повтаря и със зимната ни вълна на фона на техните цунамита.

21

До долния

преди 1 година

Кой вирус?

20

Анонимен

преди 1 година

Вирусът ще остане тук завинаги. Ще боледуваме пак, и пак, и пак. Имунитетът е нетраен. Въпросът е, ще си спестим ли тежко боледуване , постковид, и всички усложнения, свързани с поредното боледуване, като се ваксинираме редовно или не.

19

Анонимен

преди 1 година

Годината е 2023. Мислещите хора вече са разбрали, че 2 години светът е бил баламосван с несъществуващ "вирус".

18

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

А от какво са починали починалите- не става ясно.

17

Анонимен

преди 1 година

Да попитам, не трябваше ли всичко вече да е свършило след като европа е ваксинирана над 70%?

16

Анонимен

преди 1 година

България е официално на второ място в света по смъртни случаи от Ковид-19 на човек от населението. Реално сме на първо място, защото половината българи с в чужбина.

15

Анонимен

преди 1 година

До Факт казах ти, отговаряш ми като дете от детската градина. Ей по-долу хората са ти дали научни данни за последиците от твоите прехвалени ваксини, а ти ми пееш едно и също. Има доста българи като теб, които никога не пораствате и не съзрявате умствено.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен17 Приятелю, казах ти, едно е какво ти се иска и друго е реалността. Португалия почти цяла година има по 20-50 хиляди заразени на ден. Спадът е от вагуст и пак са по 4 000 на ден. През декември са по 1000 на ден. Ние сме имали по 5000 за много кратък период. Смърните случаи са повече от България. Да не говорим за резкия скок на свръхсмъртността там. Та това е твоята ваксинирана Португалия. Като ще даваш пример с нещо, покажи цялата картинка, а не каквото ти изнася, че се излагаш.

13

Факт

преди 1 година

В нормалните държави, нормалните хора имат отговорно поведение и доколкото могат предпазват околните от заразяване и затова си правят тестове, за да знаят в какво състояние са. В България има много хора от съвсем друг вид - напълно безотговорни, обикновено ги наричаме и егоисти, за които Ковид-19 е подсмърчане и не им пука, че заразяват други хора, някои от които умират или го изкарват много тежко с последици.

12

Анонимен

преди 1 година

За последните 7 дни. Португалия 86,5% ваксинирани, над 10 милиона население и 383 нови случаи. Словения 58,4% ваксинирани, 2 милиона население и 6922 нови случаи. На човек от населението в слабо ваксинирана Словения имат 88 пъти повече нови случаи в сравнение с масово ваксинирана Португалия.

11

До 14

преди 1 година

Приятел, сериозно ли смяташ, че в "нормалните държави"се правят тестове просто ей така, понеже някой е почнал да подсмърча или са казали дай да тестваме хората всеки ден. Правят тест, ако състоянието на човека е сериозно и има основателни съмнения за ковид. Това какво ти се иска и реалността са две съвсем различни неща. Не пълни форумите с глупости опитвайки се да си затвърдиш ваксърските убеждения. Никой не е длъжен да ти ги чете.

10

Анонимен

преди 1 година

До До 12 А ти сериозно ли ми отговяряш с такива глу пави обяснения? Все едно слушам някое дете от трети клас. Това е инфантилно, моето момче.

9

До 12

преди 1 година

Защото в нормалните държави хората се тестват. И защото дори във ваксинираните държави има неваксинирани. Броят в болница, интензивните и починалите е показател. Сериозно ли питаш? Не схващаш?

8

Анонимен

преди 1 година

До 4:За сметка на това ви лови маймунска шарка.

7

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да каже защо във ваксинираните държави има стотици пъти повече заразени и починали от нас? За един приятел питам.

6

Генерал корона клоун

преди 1 година

От днес задължително с маски и задължително без пейки, че иначе 5000 лв. глоба! Затваряй молове, кръчми и училища, ще се мре, яко ще се мре!

5

Стефка Костадинова

преди 1 година

Не разбрах, има ли скок днес?

4

Анонимен

преди 1 година

Отново неваксинираните пълнят мoргите, интензивните и болниците. От над 20 дни няма нито един ваксиниран постъпил в интензивното - само ваксинирани.

3

Анонимен

преди 1 година

Чакам шефа днес в офиса. Тръшнала го поредната настинка. Поредната в последната година. Грип е май този път. С две дози е. Преди два месеца пак кара ковид. Аз не съм ваксиниран.Даце сополи не съм имал последните две години, а се сцепих да ходя по събития. Кой боледува питам?