72

Анонимен

преди 1 година

Ами ако Русия планина да мобилизира още войски то този Шмърканчо ще трябва с един багер да копае масови гробове на украински и руски от па дъ ци ааа това де комунисти. Ние ще им дадем още малко оръжие и ще ги маркираме да могат колхозниците да ги на целят по лесно и като свършат тяхното оръжие ще даден и на тях. Ние тука работим за спорта и не плащаме за някви пиратки.

71

Реалист

преди 1 година

До Алекс: Всъщност хорото поведе Америка още от Виетнам .И какво от това?

70

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 89Да де,ама рашките поведоха хорото.Това,че американците направиха същото упражнение,не отменя факта,че преди това "великата" савецка армия беше позорно наритана от афганистански селяни.

69

Алекс

преди 1 година

HIMARS ще има за всички от сърце.Съветските вождове също нямаха намерение да се изтеглят от Афганистан,но накрая си биха камшика.И Русия ще направи същото в Украйна.Колелото на историята се върти.Умните се учат,рашките разчитат на мускули.

68

Анонимен

преди 1 година

Тоя поглед го е тренирал сто пъти пред огледалото. На всички снимки все така трагично гледа. Горкото жертвено агънце.

67

Анонимен

преди 1 година

Путин да затвори границите за дезертьорите. Пътят към Европа минава през Украйна. Който иска Европа - да се предава в украински плен.

66

Анонимен

преди 1 година

който разбира руски, Зеленски повтори това, което самият той критикува. Но беше голям артист. Всеки да си гледа работата и да прави каквото може https://youtube/watch?v=ZeIEJZ2MSy4

65

Някой до 82 и 83

преди 1 година

Значи скоро чух от един поляк, че руснаците и немците са абсолютно еднакви. И съм склонна да вярвам на това. В Германия е скрит комунизъм и имаше съвременност което работеше. Сега е скрит комунизъм с американизация където дойде американизация знам вече, че това е началото на края. Та и двете нации имат безмерен страх от подслушване и следене и двете нации само в семейството говорят, а навън буквално пълно глупости безмислени. И едните мълчат и Хитлерски и другите по Путински....

64

Анонимен

преди 1 година

горкичкият

63

до 82

преди 1 година

Мисля ,че никога няма да се обадят. Те са си роби и винаги са били. И робското им е в кръвта. Виж ккво направи Сталин от тях. Пълни от-репки. Изтреби 30 милиона по лагерите в Сибир. И като пук-на реваха за него месеци наред. Включително хора, чиито близки са били избити. Пълни жизо-френици.

62

Анонимен

преди 1 година

Путин и цялото мъжко население в русия да изтрепе, тоя народ ще си натиска пapцaлитe! Страхливци! Кога ще се обадят?

61

Анонимен

преди 1 година

Смърт за зеленото псе и цялото му семейство! Да живее велика Рйсия!

60

Пошьол

преди 1 година

Наистина са деградирали рaшиcтите и техните тpoловe. Освен да повръщат помия друго не могат. Кьорави и в главите caкати, като путин

59

Анонимен

преди 1 година

A Зеле ще тормози украинците дори и в чужбина, според новите украински разпоредби --- "Сред най-важните тези на постановлението се откроява разпоредбата, че дипломатическите ведомства на страната трябва да водят военен отчет на украинците в чужбина. Те трябва да способстват връщането им в Украйна по време на мобилизация, във военно време и в особен период"

58

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Украйна отдавна е обречена, но Нарковмански си езаровил главата в купчината кок, като щраус. Само зззадника му се вижда и всеки който пижелае го оооножда колкото иска. А от това ще си патят руснаците населяващи тази територия ! Украинци като народ не е съществувал не съществува и никога няма да съществува ! В Украйна има руснаци и ненацистки хохли!

57

До 62

преди 1 година

Първо ни водиха на стрелби до село Червен в полигона обаче не ни дадоха да стреляме :( и после ни качиха на зила. Признавам човече че не помня местото. Беше преди 20 години. А пък и аз гледах да се скатая и на кой му пукаше тогава. Бях на 21 мислих само за котета. Тогава нямаше смартфони с Google map.

56

Анонимен

преди 1 година

Военен трибунал,за този Не Украинец!

55

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са толкова отчаяни, че пишат несвързани лъжи и глyпости. Днес нови 200 вагнеровчета до Бахмут напълниха чувалите на Пригожин.

54

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Зеленски т-пите рашки. До дупка!

53

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите откакто ги отрязаха и от Туитър съвсем изтрещяха;)