8

Анонимен

преди 1 година

Няма голям смисъл да се пазарува в турция, доста сериозно са повишили цените си а стоките са с не добро качество особено на пазарите им а да не говорим, че се мъчат да лъжат чужденците.

7

Анонимен

преди 1 година

"Чуждото винаги е по-хубаво!"-важи с пълна сила за българина.В България незнам някой да си е купил прах за пране с 2/3 сол.В турския,това е практика.

6

Даниел

преди 1 година

Отивайте в Турция и си купете качество.

5

Факти

преди 1 година

Защо им наливате във хазната, много бързо забравихте миналото .((( И не ми трийте коментара,моля!

4

Анонимен

преди 1 година

С масовто обедняване и фалшивите сирена, кашкавали и подобни имитации тук които вече достигнаха цената на синьото сирене, там си е не само по-евтино но и по качествено. Пожелавам скорошен фалит на всички български производители, исках да кажа спекуланти.

3

Анонимен

преди 1 година

написаното се нуждае от тълкуване, по неясно изказване не съм чел, освен речите на радев

2

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Димитрина... явно не си в час, че в България има още истински храни и продукти на невероятно качество, за което много не си и мечтаят, но деби'лните ни управници, а и измислените туроператори ги неглижиране, занулявате и унищожавате. За масовите бок'луци и цените им "организирате" шопинг и, т.е. пазарене на откровени ментета и компромисни храни. Това не е туризъм, а имитация, за която не е нужен и гид, само добър нет и приличен език за комуникация.

1

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах особено ясно защо требе да внимаваме ? Кви са тия мамунджалъци не разбрах ? Димитрина вика, че у нас спекулата е много голема и цените ного високи и сме биле непривлекателни и не много убави и се отразявала негативно на чопинга ? Нищо не разбрах.