19

Веско

преди 1 година

Умрял кон не рита, Кралев. Герб сте умрели коне! Резервирай си билет за ЮАР отсега, че след 4-5 месеца ще е късно. Само Биби ще е уреден с топло местенце в.... Еврозатвора в Хага. Останалите ще търкате нара в Соф.Централен затвор. Бай Ставри ви зове!!!

18

Дарина

преди 1 година

Иванов отдавна се е продал, нали, ще е поредната кукла на конци на ГЕРБ, БСП или който пожелае

17

Мишо

преди 1 година

ще Омра - ДБ и с Герб ще се гушнат :))))

16

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ подкрепи правителство на ДБ, никога вече няма да гласувам за ГЕРБ!!!! Ако искам Бойкикев и Гнома да съсипват България, щях да гласувам за ДБ. Като мен мислят хиляди гласували за ГЕРБ, така, че внимавайте да не ни загубите с мръсни игрички с ДБ..

15

Мдаа

преди 1 година

Всяка партия подкрепила греб е отишла на политическото бонищеПример - нсб, вмро и разбира се *** марешки де

14

Анонимен

преди 1 година

Този Пухчо ли е мъжът до Виктория Петрова?Горката!

13

Анонимен

преди 1 година

Защо да не иска избори Борисов, Ананиев ти не искаш ли избори! Хубавичко ви е така, Височките заплатки идват, една след друга! Идва ви да запеете една лагерна песничка от времето на тошовизЪма: " Дай, дай партио, дай! На'што лагеруване (депутатстване) да е без край"! Нал' тъй!

12

Анонимен

преди 1 година

Подкрепите ли тези мошеници от ДБ никога няма да гласувам за Герб вече

11

Член-че

преди 1 година

Амиии, Кралев, значи е вярна информацията, че вие сте пътници , като НДСВ -то. Те пък щели да се връщат ! От къде ще се връщат като няма връщане от другия свят. Та, и ГЕРБ са пътници към другия свят - клекнат ли на Пинокио ,Гномео ,кака Цона, НАСТИмир Онаниев и дружината комсомолски чеда. Амиии, чао, ГЕРБ !

10

за какво

преди 1 година

политическо семейство става въпрос? ДБ не участваха ли в правление с ГЕРБ с провалени министри Христо Иванов, ДБ не подкрепиха ли незаконен арест на лидер на партия, ДБ не уастваха ли в управление с БСП! Гласоподавателите на ГЕРБ къде ги изпращате в този случай?

9

Анонимен

преди 1 година

До Карлуково - Е, да има как и теб да те видим след 30 години какъв атлет ще си останал. Хората стареят, разболяват се, дебелеенето не е само от лапане. Иначе, лесно е да се говори ей така, на аЛангро.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами, нормално, ДБ ще си отиде при дружките Герб и ДПС, там му е мястото. Опитаха се да се правят на нови, на спасители, не били от статуквото......ами от него са си, както да въртят и сучат. Та, не е чудно, че Герб и ДПС ще ги подкрепят. Но ще загубят електорална подкрепа за тая си стъпка..

7

Анонимен

преди 1 година

коалиция между и ГЕРБ . ДПС също ще се присламчи разбира се . Кой би си го помисли преди 2 години , по време на протестите. Вече ББ , Доган , Пеевски са "изпрани " явно , ако се реализира подобен проект

6

Нане

преди 1 година

герверастките про шляци, кога, ще станат обитатели на панделите.... ===)))

5

Хохохо

преди 1 година

Вървете по дяволите - и вие, и ДБ.

4

Хан Аспарух

преди 1 година

Подкрепата за ДБ е ковчега на ГЕРБ! Гласувал съм 10 години за ГЕРБ, но ако направят това ..... Сбогом! Казах.

3

Анонимен

преди 1 година

A така, насадете джен дърите на пачи яйца. Те обичат да сядат на твърди неща.

2

Анонимен

преди 1 година

Крадлев е толкова противно ошишкан вече, че всеки момент ще се пръсне от самосебе си. Няма граници алчността.... Сговор между престъпници, това е властта.

1

Хахаха

преди 1 година

Крадлев и той се изцвъка.