6

Геге

преди 1 година

Т.е,лежете на гърбът на другите,ние ще ви отпускаме помощи(от техния джоб,ние сме недосегаеми),крадете колкото и както можете(ние ще си го върнем от баламите,които работят)и накрая ще ви даваме пенсия колкото на тях,а вие и ще ги надживеете, защото цял живот сте мислили само за собствения си ***.Тази държава наистина не заслужава който и да било да плаща данъци и осигуровки.Буркан банк и докъдето стигнат.

5

до 2

преди 1 година

Няма смисъл , да им даваш 40 бона на тея крадци! Скатай си ги , а от тук на татък не плащай и стотинка за пенсия. Като се пенсионираш ще имааш 200 000 бона зад гърба си и минимална пенсия от 400 лв пожизнена.. може и повече да е. Така че кътай пари.. друг ще ги издуха. Сега с това въвеждане на еврото ще занулят всички като преди 30 години хиляди , милиони.

4

читател

преди 1 година

До АнонименЗащото се изхожда от презумпцията че ще се пенсионираш едва на 67, ще умреш на 77 и само 10 години ще точиш пенсия. А от 45 до 77 ? ... не си честен, да знаеш :)

3

Христо Христов

преди 1 година

До 1 престоя в затвора ще се признава за стаж, защото политиците подсигуряват бъдещето си. Еврорейски модел и ценности.

2

Анонимен

преди 1 година

Аз имам 17 г стаж. Защо не го направят направо да си купя 20 г. за 40000 лв и да се пенсионирам на 45 години? Какви са тези лигавщини?

1

Анонимен

преди 1 година

Но пък престоя в затвора ще се смята за стаж... а вие си плащайте, че сте имали нахалството да учите!