18

Анонимен

преди 1 година

Идеята за декларацията е на Борисов, но ПП не само че я откраднаха, но си служат с нея за закона и изнудване. Шантаж, виш пилотаж-ПП.

17

Анонимен

преди 1 година

Мечтиииии!!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Нищо не може да направите.. ИТН ги няма в парламента, а другите партии не се продават.. Така че няма откъде да си на пазарувате нови депутати..

15

Майора

преди 1 година

Няма смисъл да се прави кабинет от тотално провалили се политици и шарлатани , довели страната до фалит във всички области , сключили неизгодни сделки, разни афери , неумение да управляват и мислещи че държавата им е детска градина!

14

баба мара

преди 1 година

не правете нищо а върнете мандата днес гласувате терористите в затвора да получат трудов стаж и осигуровки позор за вас

13

Анонимен

преди 1 година

1 Правителството на ПП не бе работещо, а гафове произвеждащо. Правителство на шуробаджонаци, роднини и любовници, цели семейства във властта. Двама авери, премиер и финансов министър, това и в арабските монархии го няма. Пазаруваха депутати и то съвсем явно, заплашваха, обвиняваха, изчегъртваха, посяха омраза, арестуваха незаконно. Опозориха парламента и семействата си, с нерегламентираните си връзки...

12

До 1 Анонимен

преди 1 година

Правителството падна щото Киро и Асен скочиха на спонсорите си от Дубай (черепчо и Таки ) не можеш да гледаш на шефа си във банковата сметка щото по някое време ще почне да те боли глава!! Отделно Киро не спря да обикаля Европа и да плюе България ! Заради което няма да видим Шенген и еврозоната!!Дефакто Киро и Асен във лицето на Продължаваме Промяната са национални предатели!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ПП НА БКП!!!

11

Lina

преди 1 година

Не знам, но кирко постоянно е нахилен, все едно е на нещо - не знам кристали ли са, пици ли са , но е зле много.

10

Анонимен

преди 1 година

8 При бай Тошо бяхме руска губерния, затворена система, при която никой неможеше да раборти назапад.

9

Анонимен

преди 1 година

Правителство с провалени политици, каквито са ПП, които крадат програми и декларации/с , или без бюджет/, не се прави. Вече имаха власт, провалиха си, като се изпокараха за пари и постове, счупиха държавата.

8

Зозо

преди 1 година

...........Венеция Ангова............... Тая коя беше? Айде къш.......

7

Анонимен

преди 1 година

Бай Тошо навремето управляваше с около 10 души и България процъфтяваше като населението беше близо 9 млн. строяха се жилища, фабрики, заводи изнасяхме продукция, нямаше безработица. А сега 240 депутати отделно министри и България намалява и умира. Тези не мислят за народа, а колко да откраднат. Нито една източноевропейска страна не извърши такива глупави реформи и България естествено се подреди на опашката в ЕС по всички показатели. За 30 години уж демокрация не можем да се похвалим с нищо особено, освен че пътуваме свободно и можем да работим в чужбина.

6

Христо Христов

преди 1 година

Поредната некадърна лъжкиня!

5

Анонимен

преди 1 година

Цялото простокирие разочарова...

4

Анонимен

преди 1 година

Ангова, Венеция намали малко кюфтетата. Толкова проста кат шефа Кирчо.

3

умно

преди 1 година

момиче

2

Анонимен

преди 1 година

Идат избори. Имам един въпрос към кандидатите: как така се намериха половин милиард лева помощ за украйна, а не се намериха 200 млн за отстъпка за горива на българина?

1

Анонимен

преди 1 година

Имаше работещо правителство, но вие го свалихте, щото ви секна милионите от "Капитан Андреево" . Явно ви светна, че те никога няма да се "разберат" с вас и не подлежат на обработка. Най ме е яд за захванатото от Божидар Божанов за електронното правителство, дето го чакаме от 2 десетилетия, и то, плащайки си милиарди. А и тъкмо се озъбихме на рашисткия терорист и тръгнахме към освобождение, и пак ни завлачиха в рашисткото блато - ГЕРБ, Д(п)С и креатурата им - "партията" на чал_гаропитека.