17

Анонимен

преди 1 година

Ускоряват го, защото в Сърбия ще става напечено.

16

Анонимен

преди 1 година

Божков дал нареждане на пп да плюят Борисов и да съсипят държавата.

15

Фънки

преди 1 година

Ако ГЕРБ бяха на власт, досега щеше да е готов.

14

Язе

преди 1 година

От както си отиде ББ не са построили и 1 метър магистрали. Не им харесват инхаус поръчките защото не могат да взимат комисионни и лобистки за о. поръчки от чужди ко пании. Каквото и да разправят срещу инхаус поръчките, чрез тях парите за строежа остават в БГ и данъците се плащат тук. Новите политици обаче стопираха всичко, оплюха всички с глупости за чували с пари и др. И така вече 2 г. Камък върху камък не са сложили. Сега ще видите колко струват децата и внуците на ДС, БКП и Русофилите.

13

Празни обешания

преди 1 година

Г-н Шишков в няколко интервюта споделихте, че ще пуснета магистрала Европа до края на годината на временна асфалтова настилка е не го спазихте !!! Дадохте обещание, че ще пуснете движение поне в единия тунел Железница, както и, че едното свлачище не е сериозно, е не го спазихте, а даже и огромна сума ще се изхарчи за нечия грешка. Дадохте обещание за ускорено изграждане на отсечката Мездра Ботевград и там греда. Кажете ни що се мъчите и давате само гръмки обещания без покритие, срам нямате ли?

12

Анонимен

преди 1 година

С колко го ускорявате? Само да не е с 200....

11

Радослав

преди 1 година

Ех тези пътища все са приоритет, все някое направление ударно ще се прави и накрая какво? За последните 20+ години ремонт на ремонта и 0 нови километра построени. Ако нещо все пак се построи, то е с качеството на турски сладки от герберски вносител. Милиарди се изливат в това АПИ и резултата са 2000 тлъстака които по цял ден вегитират на бюрото и чакат да стане 3 часа, че да си ходят.

10

Един Българин

преди 1 година

До 11: Тунел на концесия и заплащане само за тежкотоварния трафик! Ако на лек автомобил наложиш такса 10лв всеки ще минава отгоре, ще трябва да чистите и ще има много повече катастрофи. Леките коли с винетка да минават.

9

Анонимен

преди 1 година

А тунел през Петрохан ?

8

Анонимен

преди 1 година

Да питат столичната кметица,тя е спец по принудителното отчуждаване,бързо ще вземат земята на хората...

7

Анонимен

преди 1 година

Ще отчуждават....значи,че ще обезщетят собствениците на имоти с по 20-30 ст. на метър! Ха честито,собственици,ще станете много богати!!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков умишлено беше спрял това разширение, за да може по существуващата козя пътека да загиват колкото де може повече хора!

5

До 5

преди 1 година

И с какво вие софийските селяни сте по-важни от габровските или разградските или смолянските да речем, че те ще плащат винетки а вие - не?Да не говорим че всичките бачкате в София и взимате по-големи заплати от тях. И се скръндзате за 90 лева на година. Аман от селски тарикати. А и доколкото разбрах щели да опростят повечето ви нарушения.

4

Анонимен

преди 1 година

А бе защо никой не пита Бойко и гербавите защо излъгаха хората от софийско че няма да плащат винетки и дори мутрата изпрати шефа на АПИ да бие тъпана във всички села около София, че няма да плащат винетки, дори министъра Аврамова тогава в НС обяви че тези села няма да плащат винетки. Питам, защо тези които имат глоби не отиват в Банкя и пред централата на гербавите където трябва да реват.

3

Анонимен

преди 1 година

А бе защо никой не пита Бойко и гербавите защо изкъгаха хората от софийско че няма да плащат винетки и дори мутрата изпрати шефа на АПИ да бие тъпана във всички села около София, че няма да плащат винетки, дори министъра Аврамова тогава в НС обяви че тези села няма да плащат винетки. Питам, защо тези които имат глоби не отиват в Банкя и пред централата на гербавите където трябва да реват.

2

Анонимен

преди 1 година

НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ, КАТО ЕЛИТНИТЕ ОТБОРИ НА ФИГУРАНТА

1

да знаете

преди 1 година

Този път като цяло, няма да стане готов още минимум 5 години......