15

Анонимен

преди 1 година

А, стига с това преписване! На Запад учениците при тестове и изпити могат да обсъждат, да се консултират със съученика, с когото са на 1 чин. А в Бг се закачили куките за учениците и затворнически правила ще въвеждат.

14

Анонимен

преди 1 година

Гламаво и неуки дечица - силна и мощна полиция.

13

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно е да не се копират тестове от нета и в училище да има заглушаване на интернет. Сега масово седящи отзад не знаят и за 2, но при ленив даскал, ползващ готови тестове просто се пуска търсачката с телефона и се преписва. От там и кухи шестица на хора, които идея си нямат от материята.

12

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се въведе и следене на поглед и при по-голямо отклонение от даден ъгъл - тестът също да се предава. Инак нищо не правим заради съседно устройство.

11

Анонимен

преди 1 година

якой иска децата да станат роботи - само да запаметяват разни глупости и да не мислят. И бездруго тестовия начин на изпитване в голяма степен изключва мисловния процес, а сега и тази безподобна глупост искат да прокарат.

10

Хайде, хайде

преди 1 година

Как тест би оценил есе? То не, че посредсвените ни даскаля са много в час, но как софтуера би оценил есе? Ще ми мери "ямб-а"? Или "хайку-то"? Ами ако направя конломерация?

9

Ученик

преди 1 година

И защо да не преписвам? Напълно сериозен съм. Имам в крайна сметка ограничен потенциал от неврони, съответно памет. За чий ми е да помня тангенси, синуси и косинуси, като интересите ми са в съвсем друга област? Ама аз и таблицата за умножение не знам. И не е шега. Но знам как да ползвам калкулатора на телефона. Но пък пиша текстове. И то така, че изкарвам повече пари от баща ми.

8

Анонимен

преди 1 година

"От скоро имаме съвсем стриктен режим - когато ученик започне да решава тест, ако опита да отвори друг прозорец - за да потърси информация или да препише - платформата го предупреждава, че ако го направи още един път, тестът ще бъде автоматично предаден." - Вече пиша Chrome приствката да го игнорира това ;)

7

Анонимен

преди 1 година

До Даскал. То тука, което и да видиш е или реклама или пропаганда или и двете. Друго няма.

6

Анонимен

преди 1 година

Едно от най-безмозъчните решения в образованието - тест.

5

Анонимен

преди 1 година

Да бе да. Да пробват пак. По-добре да отидат за малко като консултанти в някое училище, желателно в провинцията или с повече представители на малцинствата. След това ще видим какво ще предложат (версия 2, 3 и т.н.).

4

Анонимен

преди 1 година

Разработчиците май не знаят, че много ученици имат по две устройства.

3

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо иновативно в тази платформа. Това са неща които съществуват от много години. Явно някой иска да "усвоява" пари

2

Анонимен

преди 1 година

значи е обратното. българите освен в престъпления друго не ги бива

1

Анонимен

преди 1 година

Какво означава - Преписването в час ??? Тез хора кога ще разберат че не е нужен по голям натиск над народа а над тия които усвояват парите на народа . Защо са толкова големи изискванията за информация която не е нужна в живота на тези хора а после заплатите малки . Големи изисквания срещу все по малки заплати заради инфлация която отива за хрантутници . То поне да е някаква важна информация .