25

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава, която е така брутално дискриминитрана трябва да сезира съда. България и Румъния отдавна трябваше да го направят. Не може в един клуб между равни единия да оценява другия. Холандия не ни е никаква, за да ни пише оценки.

24

Анонимен

преди 1 година

България е последната дупка на кавала! Въпросът е има ли изобщо кавал и мали по него дупки?

23

Анонимен

преди 1 година

Нашият мисир Радев каза че влизаме в Шенген със сигурност през 2023г

22

Анонимен

преди 1 година

Е тоя румунец нещо не е в час. Нашият Рундьо/Зеленият Чорап/Решетниковият лакей/ каза че влизаме СЕГА.

21

Анонимен

преди 1 година

Като им давахме на австрийците тол системата за стотици милиони защо не договорихме шенген?! Шведите как сега ги гласувахме за НАТО без условия и те сега дори няма да поставят в дневния ред приемането ни.... Какви дипломати имаме?! Не знаят ли кога им е ред на шведите за председател?

20

Последният попиканец

преди 1 година

Защото сме народ от попиканци, смело гласуват за някакъв льольо от Канада,който изкарал магистратура в Харвард и един Кокорчо от Хасково с обратна китка и един твърдо проруски льотчик на МИГ-29.

19

Еххх

преди 1 година

Защо не съм румънец?!

18

Анонимен

преди 1 година

В Румъния никой не зарежда в трите сини букви гориво и не пазарува в илата! Така, че те са нация и имат обща цел! А ние- Радев отишъл за новата година на концерт във Виена по покана на техния президент! Това сме ние... смело напред... по корем мазно пльоснати пред стопанина... резил.

17

Анонимен

преди 1 година

След днешната новина за полицай превозващ мигранти никакъв шанс и за България само че до 2033 г.

16

Анонимен

преди 1 година

11 При това, Киро просто не проускаше случай, да позори и клевети България в Брюксел.

15

Анонимен

преди 1 година

Браво, на Румъния, държи на достойнството си, като отказа да изпрати премиер на бала в Австрия. Само България се унизи, да прати президент, който с джукливата си рошла, седна в публиката, да гледа и слуша тържествени концерт.

14

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Честно казано май ни мина мерака за еврогея и джендария!

13

Стига двойни

преди 1 година

Украйна им е достатъчна!! Всички урки получават социални и имат равни права със европейците въпреки че не са Европа !! Българите 15 години сме трета категория хора!! Такива ще си останем и следващите 100 години! Докато не се роди политик който да защитава българските интереси!!

12

Но Шенген

преди 1 година

За какво сме им!! Вече си имат достатъчно араби и африканци да не забравяме че и укройна влизат без проблем във Европа а нашите политици си прибират кинтите и няма и да се обадят

11

Последният попиканец

преди 1 година

Е, как ще влезем в Шенген ? Президентът каза на Ректора на Софийския университет и цяла Европа,че Крим е на Русия, а Рашков смени цялото ръководство на гранична полиция за да прокара директивата за омаскаряване на телената ограда построена при ГЕРБ и масово пропускане от доверените му началници на мигранти срещу заплащане.

10

Радев вече ни обеща!

преди 1 година

Ааа, не така. Радев вече ни обеща, че тази година влизаме.P.S. Аргументите на депутата са много на място и по-скоро той ще се окаже прав, а не Радев...

9

Анонимен

преди 1 година

Изглежда румънеца е прав никой от Големите няма да ни пусне в Шенген до края на 2024гИ всичко това е умишлено заради имигрантите където прииждат от всякъде

8

ние с копейкин

преди 1 година

искаме да излизаме от ес, те шанген бълнуват

7

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Напротив,тъкмо Испания ще направи вхзмпж о влизането на България и Румъния в Шенген,защото в личнитее интереси на ромите мануши и хитанос от Сакскобургота влиза приемането на двете страни в Шенген.Но ако Германия е вепе Турска,а Франция арабск,то на кому служи Шенген? Аз съм Аз съм за политически съюз с Държавата Израел.Правителство на Ротшилд и излизане от фараонският ислямски гол купон ЕС,дами и гисподаИскам Родината ми да е Рай,а не к,еneфъ.

6

Анонимен

преди 1 година

Ти да не мислиш, че за БГ има някакъв шанс? Пък имислиш ли, че като ни баламосват , ние им вярваме?