27

гост

преди 1 година

Е определено вие нямате място в такова

26

Анонимен

преди 1 година

Ясна програма: вземане на пари от САЩ и предаване на българските интереси. В процеса на това, надебеляване с още 30 кила.

25

Анонимен

преди 1 година

нужно е да има праг и вие с 6те си процента да сте вън от политиката, и в 7/8.

24

Слугата

преди 1 година

си е слуга, без значение кой му е господаря..Генетична обусловеност..Дали можеш да дефинираш в какво се състои разликата между това да слугуваш на руския или на американския интерес...

23

ПроСоТо

преди 1 година

до "анонимен" :..-Изключително тъпата ви мантра "бункерското джудже" дори не заслужава внимание!..Тук става въпрос за НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО управление на държавата,НЕ за "проатлантическо","проевропейско",или "пропутинско" !!!!!...Но в малоумието си вие бълнувате само едно:..-"бункерското джудже"...Явно като малки са ви плашили С НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА "баба Яга" ..

22

карачанаков

преди 1 година

Ичо бе мама изкъпи се ,обръсни се приличаш на вид от Африканската фауна, сиво-черно с червен зад ..ник видя се че водолаз от тебе няма да стане зарежи тази политика и се ела на село да копаш картофите.

21

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 1 година

До Абе Ицко Каква "ясна програма" са предложили от ГЕРБ? Ти бъзикаш ли се? Предложиха едно умряло професорче което предната вечер беше преспало с Борисов... И добре, че не мина тогава.

20

Анонимен

преди 1 година

Нужно ни е просто правителство... Гласувайте го! Това вече премина в някаква истерия..

19

Анонимен

преди 1 година

Другоо си е да си слуга на бункерното джудже нари Просо? Ама НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИИ. Това си го запиши на една бележка и после я глътни. А колкото до бесилките викам да избесим поне половината комунисти пак ще е малко в сравнение с избесените от тях. Много газ се събира по рублажийските тоалетни напоследък да не вземе някой да хвърли запалена клечка?

18

започва

преди 1 година

трансформация, вярно е..Обачето е първо идеологическа и чак след туй икономическа и технологична..Вече никой не обича Реймънд, разбирай САЩ..Западът епоел по нанадолнището към бунището на историята

17

ПроСоТо

преди 1 година

да,нужно ни е не каквото и да е правителство,а такова,което е ЗАГРИЖЕНО ЗА България,за българските граждани!!!..СЛУГИ на задокеански и европейски господари НЕ са ни нужни !...За съжаление тоя НЕ е от първата категория ..

16

Mu

преди 1 година

Червеният мравояд е простия толуп в България...Тоя трябва да бъде е**н публично и изпратен на фронтовата линия в Украйна...Този е по голяма *** от Меси, Но щом и Меси го изгони, представяйте си що за мамут е..

15

Анонимен 001

преди 1 година

С този търбух все едно е изял бабата,червената шапчица.....и даже ловеца.

14

Абе Ицко

преди 1 година

Когато Герб предложиха съвсем ясна програма, ти тогава какво прави ?

13

Анонимен

преди 1 година

ПроДАй България доста напират. Сега не влязат ли в правителство, няма да стане никога вече. Всяко отваряне на устата на Христо Иванов му струва няколкостотин гласа на следващите избори - все хора, които гледат как се прави каквото е казал и какви последствия има направеното върху самите тях.

12

Весел

преди 1 година

Пак ще го кажа...имаш още пясък между бузите от сядането ти на плажа Росенец.

11

Майора

преди 1 година

Каква промяна бе Пинокио , та с тази декларация шарлатаните се пбявяват срещу това , което направиха заради некадърното си управление! Може ли да се вярва на такива хора , за които важи и сръбската поговорка " И тако и овако"!Така че недей да говориш за декларацията!

10

Анонимен

преди 1 година

докъде стигнахме, хора без опит, без да е постигнал нещо, само на хранилките да определя дневния ред. Оставка, Бойкикев!

9

Анонимен

преди 1 година

6 Неможе да бъде съден някой, срещу когото няма доказателства за вина. Колкото и да искат да угодят на руския слуга Атанас Чобанов и сганта около него, не става. Иначе, щяхме да се върнем окончателно в комунизма, да затваряне без съд и присъда, или да "съдим" със скалъпени лъжливи изрезки от вестници, като при измисления Народен съд 1945.

8

Анонимен

преди 1 година

8 По-скоро едър мравояд, Пинокио е малко, слабичко, симпатично момченце.